Parmakları Ameliyatla Birbirinden Ayrıldı - Son Dakika
Yerel

Parmakları Ameliyatla Birbirinden Ayrıldı

Parmakları Ameliyatla Birbirinden Ayrıldı

Bingöl'ün Solhan İlçe SYDV destekleriyle 9 yaşındaki Hacı Çelik'in doğuştan bitişik parmakları, başarılı bir operasyonla birbirinden ayrıldı.

06.09.2012 09:58  Güncelleme: 09:56

Bingöl'ün Solhan İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın (SYDV) destekleriyle doğuştan parmakları bitişik olan 9 yaşındaki Hacı Çelik, başarılı bir operasyonla parmakları birbirinden ayrıldı.

Doğuştan el parmakları deriden yapışık olan 9 yaşındaki Hacı Çelik'in birinci ameliyatı Solhan Kaymakamı Şeref Aydın'ın talimatıyla Solhan SYDV Müdürü Recep Tan'ın refakatinde Bingöl Devlet Hastanesi'nde yapıldı. İkinci ameliyat için ikna edilen Hacı Çelik'in Bingöl Devlet Hastanesi'nde yapılan cerrahi müdahale sonucunda parmakları birbirinden ayrıldı. Kaymakam Aydın'ın talimatıyla Bingöl'e getirilen Çelik, Bingöl Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Doğuştan parmakları bitişik olan küçük Hacı'ya müdahaleyi Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. Ayşe Şencan yaptı. Dr. Ayşe Şencan, ameliyatın başarılı bir şekilde geçtiğini ve Hacı Çelik'in durumunun iyi olduğu söyledi.

Hacı Çelik'in ailesi, çocuklarının tedavi edilebilmesi için yardımlarda bulunan Kaymakam Aydın'a ve ameliyatı gerçekleştiren Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. Ayşe Şencan'a teşekkür ettiler. - BİNGÖL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Parmakları Ameliyatla Birbirinden Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement