Pasinler MEB'den Eğitim Atağı - Son Dakika
Yerel

Pasinler MEB'den Eğitim Atağı

Pasinler MEB\'den Eğitim Atağı

Pasinler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 11. ve 12. Sınıfta okuyan 105 lise öğrencisine ara tatilde destekleme ve yetiştirme kursu açarak kampa aldı.

28.01.2016 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pasinler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 11. ve 12. Sınıfta okuyan 105 lise öğrencisine ara tatilde destekleme ve yetiştirme kursu açarak kampa aldı.

Pasinler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonunda, İlçe Kaymakamı Ali Ada'nın da desteğiyle 25-31 Ocak 2016 tarihleri arasında 11. ve 12. Sınıfta okuyan 105 lise öğrencilerine yönelik İmam Hatip Lisesinde ve Atatürk Yatılı Bölge Okulunda destekleme ve yetiştirme kursları açarak lise öğrencilerini eğitim kampına aldı. Bu eğitim kampında çocuklar test tekniklerini geliştirmeye yönelik ve üniversite sınavına yönelik etkinlikler yapacaklar.

Konuyla ilgili bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü İmran Taşbaşı, ilçemiz lise öğrencilerinin YGS ve LYS sınavları öncesinde ekim ayından ara tatile kadar destekleme ve yetişme kursları açtık. Ara tatilde de öğrencilerimizin girecekleri sınavlarda daha iyi derece elde edebilmeleri için bir haftalık daha destekleme ve yetiştirme kursu açtık. İsteğe bağlı ilçemizdeki bütün liselerin 11. ve 12. Sınıf öğrencilerini açmış olduğumuz kursla kampa aldıklarını söyledi.

Taşbaşı, açmış olduğumuz kursa destek veren başta İlçe Kaymakamımız sayın Ali Ada beyefendi olmak üzere, kurs programı ile ilgilenen ilçe Milli Eğitim şube müdürümüz Orhan Beyazlı başkanlığında, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Tuncer Kurt, Alvarlı Efe Anadolu Lisesi Müdürü İsmail Duman, İmam Hatip Lisesi Müdürü Yakup Azbay, Pasinler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Akbulut,Atatürk YBO Müdürü Resul Polat ve Öğretmenevi Müdürü Semih Yılmaz 'a ve kampımızda görevli olan gönüllü öğretmen ve personelimize katkılarından dolayı teşekkür ederim dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pasinler MEB'den Eğitim Atağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement