Patnos'ta Futbol Sezonu Açılış Töreni - Son Dakika
Yerel

Patnos'ta Futbol Sezonu Açılış Töreni

Patnos Gençlikspor tarafından 2013-2014 yılı futbol sezon açılışı dolayısıyla tören düzenlendi.

17.09.2013 15:36  Güncelleme: 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Patnos Gençlik spor tarafından 2013-2014 yılı futbol sezon açılışı dolayısıyla tören düzenlendi.

Patnos Gençlik Spor Kulübü As Başkanı Murat Çelik, Patnos Şehir Stadyumu'nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, takımlarının önemli başarılara imza attığını belirtti. Yeni sezona iyi hazırlandıklarını ifade eden Çelik, şunları kaydetti:

"2011-2012 sezonunda Ağrı ilinde şampiyon olan Diyadin Spor Kulübü, ilimizi temsilen BAL Ligi'ne katılmayı hak etti. Ancak Diyadinspor Kulübü, maddi imkansızlıklar nedeniyle bu lige giremedi. Diyadinspor Kulübü Başkanı Ağrı'da bulunan tüm amatör kulüplere, Ağrılı iş adamlarına giderek yardım talebinde bulundu, destek bulamadı. Bana bu teklifte bulunduklarında ilçe kaymakamına ve spor kamuoyuna danıştım. Bu onurlu görevi almamı teklif ettiler. Biz de sizlere güvenerek ilimizi temsil etme onur ve gururuna sahip olduk. Geçen sezon yönetici arkadaşlarımla beraber büyük fedakarlıklar yaptık. Kulübümüzün geçen yılki harcama giderleri resmi olarak 425 bin Lira oldu. Sayın valimizin 30 bin, belediye başkanımızın ise 15 bin liralık katkılarıyla lisanslarımızı yaptırdık. 15 sporcuyu, ülkemizin değişik yerlerinden transfer ettik ve Türkiye Kupası'na katıldık."

Bu sezon yerli hocalarla anlaştıklarını vurgulayan Çelik, "Ligde kalıcı ve başarılı olmayı hedef olarak belirledik. Sayın milletvekilimiz Ekrem Çelebi beyin katkıları sonucu bin kişilik tribün ve ışıklandırma  çalışmaları devam ediyor. 10 bin liralık katkılarından dolayı da kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi.

Tören, kurban kesimi, futbolcu ve teknik heyetin tanıtılmasının ardından verilen kokteylle sona erdi.

Törene, Tutak Kaymakamı Ramazan Kendüzler, Ağrı Emniyet Müdürü Bayram Coşkun, Patnos Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Öztürk, Patnos Jandarma Alay Komutanı Ethem Metehan Yaşar, Ağrı Emniyet Müdürü Bayram Coşkun, ASKF Başkanı Erkan Kösedağ, Patnos İlçe Emniyet Müdürü Kazım Günay Demiralay, Patnos AK Parti İlçe Başkanı Fatih Işık, kamu kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Patnos'ta Futbol Sezonu Açılış Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement