Payas Belediyespor - Sakaryaspor Maçına Doğru - Son Dakika
Yerel

Payas Belediyespor - Sakaryaspor Maçına Doğru

SAk Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Payas Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdüren Sakaryasporlu futbolcularla bir araya geldi.

06.11.2015 15:37

SAk Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Payas Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdüren Sakaryasporlu futbolcularla bir araya geldi.

Rüstemler Tesisleri'ndeki programda konuşan Toçoğlu, 8 Kasım Pazar günü Hatay'da oynanacak Payas deplasmanı için yönetim ve futbolculara başarılar diledi.

Takımın, Payas Belediyespor karşında Sakaryaspor'a yakışan bir futbol ortaya koyacağını vurgulayan Toçoğlu, "Teknik ekip ve futbolcuların herzaman yanındayız. Taraftarımızın destekleri devam etmeli. Son dakikaya kadar mücadeleye devam. Pazar günü Payas önünde hedefimiz galibiyet. Sakaryaspor'a güveniyoruz" diye konuştu.

Toçoğlu, Etimesgut ve Sultanbeyli Belediyespor maçlarında talihsiz puan kayıpları yaşadıklarını belirterek, "İnşallah Sakaryaspor takım olarak daha da iyi olacak. Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Payas Belediyespor mücadelesini kazanarak, galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Teknik ekip ve futbolcularımıza sonuna kadar güveniyoruz. Bu uzun lig maratonunda Sakaryaspor'a desteklerimiz devam edecek" ifadesini kullandı.

Sakaryaspor'un daha iyi günler göreceğini kaydeden Toçoğlu, şöyle konuştu:

"Payas Belediyespor maçının son idmanında Sakaryasporlu futbolcularımızı yalnız bırakmadık. Payas Belediyespor karşısında galibiyet için mücadele vereceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın, Sakaryaspor daha iyi olacak. İnşallah tüm şehrin destekleri ile Sakaryaspor'u daha iyi seviyelere çıkaracağız. Teknik ekip ve futbolcuların her zaman yanındayız. İnşallah takımımız Payas Belediyespor karşında Sakaryaspor'a yakışan bir futbol ortaya koyacak. Taraftarımızın destekleri devam etmeli. Desteklerimizle başarı kaçınılmaz olacak. Rehavete yer yok. Son dakikaya kadar mücadeleye devam."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Payas Belediyespor - Sakaryaspor Maçına Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement