Pazarlar'da 'İlçe Koordinasyon' Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Pazarlar'da 'İlçe Koordinasyon' Toplantısı

Pazarlar\'da \'İlçe Koordinasyon\' Toplantısı

Kütahya Valiliği'nin, ilçelerin sorunlarını yerinde görüp değerlendirmek amacıyla gerçekleştirdiği ilçe koordinasyon toplantıları devam ediliyor.

19.02.2013 22:38

Kütahya Valiliği'nin, ilçelerin sorunlarını yerinde görüp değerlendirmek amacıyla gerçekleştirdiği ilçe koordinasyon toplantıları devam ediliyor. Bu çerçevede Pazarlar İlçesinde ilçe koordinasyon toplantısı Çok Programlı Lisesi Konferans Salonu'nda Vali Kenan Çiftçi başkanlığında yapıldı.

Vali Kenan Çiftçi başkanlığında düzenlenen toplantıda Pazarlar ilçesinde 2012 yılında kamu kurum ve kuruluşlar tarafından yapılan yatırımlar hakkında bilgiler sunuldu.

İlçedeki sorunların tek tek ele alındığı ve çözümü için karşılıklı görüş alışverişinde bulunulduğu toplantıda Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, "Pazarlar ilçesinin 5 kilometrelik il bağlantı yolunun yapımına Mart ayında başlanacaktır. Bu toplantıları yapmamızdaki asıl maksadımız sizleri ve varsa sorunlarınızı dinlemek ve burada çözülecekleri yerinde çözmek" dedi.

Tarım alanında yapılan çalışmalar, TOKİ yatırımları,

Özel idare yatırımları ve Belediyelerin yaptığı yatırımlardan bahseden Vali Çiftçi, "Eğitim açısından her hangi bir maddi sıkıntımız yok. Bakanlık tarafından ayrılan 4 milyon 500 bin liralık ödenek ve Özel İdare tarafından aktarılan 4 milyon liralık ödenek ile Milli Eğitimin tüm ihtiyaçlarını karşılayacağız. Toplamda 8 milyon 500 bin liralık ödenek ile

Milli Eğitimin tüm isteklerini karşılayabiliriz" diye konuştu.

Toplantıda İlçe Belediye Başkanı Ahmet Torun tarafından ilçede yapılan, yapımı devam eden ve yapılacak olan projeler hakkında bilgi verildi.

Pazarlar İlçesi koordinasyon toplantısına, İl Emniyet Müdürü Kadir Akbıyık, İl Genel Meclisi Başkanı Seyit Ömer Durmuş, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü Kenan Eryiğit daire ve kurum müdürleri ile Pazarlar İlçesinden İlçe Kaymakam vekili Muhammet Ali Çatalbaş, İlçe Belediye Başkanı Ahmet Torun, Sofular Belediye Başkanı Mehmet Ali Özdemir, İl Genel Meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pazarlar'da 'İlçe Koordinasyon' Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement