Kütahya'nın Pazarlar ilçesine bağlı belde ve köy yolları araç trafiğini tehlikeye düşürecek kadar çukurlarla dolu.
Pazarlar İlçesine ulaşımı sağlayan köy ve belde yollarındaki asfaltın kalkması nedeniyle oluşan çukurlar, araç sürücülerinin ani fren yapmasına ya da direksiyonu kırmasına neden oluyor. Sürücülerin çukurlardan kaçmak için yaptığı bu ani hareketler ise başka araçlarla çarpışma riski yaratırken, şarampole uçma tehlikesi de yaratıyor.
Özellikle Sofular yolu üzerinde ve Yakuplar yolundaki çukurlar, yoğun trafiğe sahip bu yerlerde araç sürücülerinin korkulu rüyası olmuş durumda.
Karşılarına her an bir çukur çıkacakmış gibi araçlarını tedirgin kullanan sürücüler bazı yerlerdeki çukurların fazlalığı nedeniyle de adeta slalom yapmak zorunda kalıyorlar.
Yollarda çukur oluşması ve yetkililerin tahrip olan yolları onarmamasından şikayetçi olan vatandaşlar bu durumun araçlara zarar vermesinden dert yakındılar. Aracı olsun olmasın aynı yolu bir şekilde kullanmak durumunda olan vatandaşlar Özel idare yetkililerinin bu sorunun çözümünde ihmalkar davranmamalarını ve çukurların kapatılmasını istediler. - KÜTAHYA
Son Dakika › Yerel › Pazarlar'da Köy ve Belde Yolları Köstebek Yuvasına Döndü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.