Pazarlar'da Öğretmenler Günü Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Pazarlar'da Öğretmenler Günü Kutlandı

Pazarlar\'da Öğretmenler Günü Kutlandı

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü, çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Kutlamalara sabah saat 10.00'da Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması, saygı duruşunda bululması ve İstiklal Marsı'nın okunması ile...

24.11.2013 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü, çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kutlamalara sabah saat 10: 00'da Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması, saygı duruşunda bululması ve İstiklal Marsı'nın okunması ile başlandı. 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı, Pazarlar Anadolu Öğretmen Lisesi konferans salonunda devam etti.

Programa, Pazarlar Kaymakamı İshak Çınar, Garnizon Komutanı Cengiz Kuzu, İlçe Belediye Başkanı Ahmet Torun, Sofular Belediye Başkanı Mehmet Ali Özdemir, Ak Parti İlçe Başkanı Bilal Demirci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Günün anlam ve önemi hakkında konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi yaptı. Kemal Sevgi, "Öğrencilerimize vatanımızı ve milletimizi sevdirelim. Çünkü bizim milletimiz bizim başımızı eğdirecek hiçbir şey yapmamıştır. Öğretmenlik sevgi ve şefkatin hakim oldu kutsal bir meslektir. Bu mesleğe gönül vermiş siz Öğretmenlerin Öğretmenler gününü kutlar ve başarılar diliyorum ayrıca eğitime destek veren herkese teşekkür ederim" dedi.

24 Kasım Öğretmenler Günü programı öğrencilerin öğretmenler günü ile ilgili okudukları şiir, skeç ve konuşmalarla devam edildi. Öğrenciler skeçlerde, öğretmenlik mesleğinin sıkıntılarını ve sevinçlerini oyun ve müzikal şeklinde izleyicilere anlattılar. Öğretmenlik mesleğine geçen yıl başlamış olanlar için yemin töreni yapıldı. Öğretmenlik mesleğinde bir yılı dolduran 10 öğretmen yemin ederek öğretmenlik hayatlarına başladı.

Program sonrası Pazarlar Kaymakamı İshak Çınar, öğretmenlere yemek ikramında bulunuldu. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pazarlar'da Öğretmenler Günü Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement