Pekgüzel: "Sağlıklı Yaşam, Düzenli Spor Demek" - Son Dakika
Yerel

Pekgüzel: "Sağlıklı Yaşam, Düzenli Spor Demek"

Pekgüzel: "Sağlıklı Yaşam, Düzenli Spor Demek"

AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, sağlıklı bir yaşamın ancak düzenli spor yaparak elde edilebileceğini belirtti.

03.03.2014 09:49

AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, sağlıklı bir yaşamın ancak düzenli spor yaparak elde edilebileceğini belirtti.

AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, katıldığı spor merkezinin açılışında, düzenli sporun insan sağlığı üzerindeki önemine vurgu yaparak, "Ben 4 yıl önce 105 kilodan, 80 kiloya düştüm. Bunu da spor ve bilinçli beslenmeyle borçluyum. Bu tesisi Aydın'a kazandırdıkları, halkı sağlıklı yaşamla buluşturdukları için Turgut Ailesi'ni de tebrik ediyorum" dedi.

Kendisinin de düzenli spor yapan bireylerden olduğuna işaret eden Yalçın Pekgüzel, "Dört yıl önce 25 kilo vermiş bir insan olarak çok rahat söyleyebilirim ki sağlıklı yaşam, düzenli ve istikrarlı spora endeksli. Spor merkezleri istikrarlı spor yapmaya zemin oluşturduğu için halk sağlığı açısından önem taşıyor. Bu tesisi Aydın'a kazandıran değerli kardeşim Hüseyin Turgut'a teşekkür ediyorum. Adaylığım sürecinde tanıdığım Hüseyin Turgut kaliteli ve güvenilir bir arkadaşım. Yaptığı işlerin de kaliteli olacağından hiç şüphem yok. Ben de bu günden sonra kilomu ve sağlığımı korumak için spor yapacağım. Birlikte zayıflayalım, sağlıklı yaşayalım" dedi.

AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel salondaki bütün spor aletlerini kullanarak spora yatkınlığıyla dikkat çekti. Spor merkezinin açılışına Ak Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel'in yanı sıra Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken ve çok sayıda seçkin bir davetli topluluğu katıldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pekgüzel: 'Sağlıklı Yaşam, Düzenli Spor Demek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement