Pekgüzel: "Yapamayacağımız Hiçbir Sözü Vermedim, Vermeyeceğim De" - Son Dakika
Yerel

Pekgüzel: "Yapamayacağımız Hiçbir Sözü Vermedim, Vermeyeceğim De"

Pekgüzel: "Yapamayacağımız Hiçbir Sözü Vermedim, Vermeyeceğim De"

AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, "Farklı bir siyaset izleyip, farklı bir siyasetçi olacağım” dedi.

14.02.2014 09:54

AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, "Farklı bir siyaset izleyip, farklı bir siyasetçi olacağım" dedi.

Yoğun bir programla yaklaşan yerel seçim hazırlıklarını sürdüren AK Parti Efeler Belediye başkan adayı Yalçın Pekgüzel Pınardere,Kocagür,Yılmaz Köy,İmamköy, İmamköye bağlı Gölcük mahallesi ,Doğanköy,kenker köylerini ziyaret etti. Ziyaret ettiği köy ve mahallelerde vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılanan Pekgüzel,köy ve mahalle sakinlerinin istek ve sıkıntılarını dinleyerek projelerinin bir kısmını paylaştı. Köy ve Mahalle ziyaretlerinin ardından dört ayrı ev çat kapı yaptı. Pekgüzel, "Farklı bir siyaset izleyip, farklı bir siyasetçi olacağım. Yapamayacağım hiçbir sözü vermedim, vermeyeceğim" dedi.

Farklı insanlar farklı hedefler koyabilirler benim tek hedefim var bize yakışacak şekilde hizmet etmektir diyen Pekgüzel, "Sadece Aydın için çalışan bir başkan olmayacağım. Ülkesinin meselelerini dert edinen, çözüm arayan bir yönetim anlayışı sergileyeceğim. Üreten, tasarruf eden bir belediye olacağız. Uçuk kaçık vaatler ile yapamayacağımız sözlerle sizleri kandırma peşinde değilim" diye konuştu.

Bugüne kadar birçok başarıya imza attığını belirten Pekgüzel, "Bir insanı mutlu eden şey başka insanları mutlu edecek işler yapmaktır. Benim sevdam koltuk sevdası değil, bizim derdim bize tanınan süre zarfında ismimize yakışır şekilde hizmet ederek dua almak.. Bu güne kadar yanlış bir iş yapmadım, Allah bundan sonrada yaptırmasın. İnşallah bu yarışı da çok açık ara önde tamamlayarak, hizmet bayrağını devralacağım. Bu geniş alana hizmet üretmek için yeterli bilgi birikimim, tecrübemde var" diyerek sözlerini tamamladı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pekgüzel: 'Yapamayacağımız Hiçbir Sözü Vermedim, Vermeyeceğim De' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement