Personele Eğitim Çalışması - Son Dakika
Yerel

Personele Eğitim Çalışması

Personele Eğitim Çalışması

Diyarbakır Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin personeline kronik solunum yolu hastalıkları ve tütünle mücadele konusunda eğitim çalışması verildi.

25.06.2014 08:24

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi kapasite geliştirme kapsamında çalışanlarına eğitim vermeye devam ediyor. İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı tarafından organize edilen çalışmada kronik solunum yolu hastalıkları ve tütünle mücadele konusunda bilgilendirme yapıldı.

Burhan Karadeniz Cep Sineması'nda yapılan çalışmaya Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin zabıta, çevre ve sağlık birimi personeli katıldı.

Konuya ilişkin Halk Sağlığı doktorlarından Dr. Handan Erdoğan ve Psikolog Hüseyin Memiş yaptıkları sunumla konuya ilişkin bilgilendirme yaptı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Personele Eğitim Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement