Polatlı'da Düzenlenen Satranç Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Polatlı'da Düzenlenen Satranç Turnuvası Sona Erdi

Polatlı'da düzenlenen "2.Kaymakamlık Kupası Satranç Turnuvasına" sona erdi.353 kişinin katıldığı turnuvada derece elde edenler düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

09.01.2012 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Polatlı'da düzenlenen "2. Kaymakamlık Kupası Satranç Turnuvasına" sona erdi. 353 kişinin katıldığı turnuvada derece elde edenler düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Polatlı Halk Eğitim Merkezinde düzenlediği ve 353 sporcunun katıldığı "2. Geleneksel Kaymakamlık Kupası Satranç Turnuvasında" 11 yaş altı grubunda Evrim Bulut Aluç birinci, Etka Enes Çimen ikinci, Azizcan Özçelik üçüncü, 15 yaş altı grubunda, Yasin Tuna Taştan birinci, Özgür Pulat ikinci, Ezgi Adanmış üçüncü, büyükler kategorisinde ise Ergin Çiftçi birinci, M. Fetullah Gök ikinci ve Şükrü Alkan üçüncü oldu.

Ankara Satranç Federasyonundan hakem heyetinin denetiminde gerçekleştirilen turnuvada, birincilere altın madalya ve fotoğraf makinası, ikincilere gümüş madalya, MP4 çalar, üçüncülere ise bronz madalya ve MP3 çalar ödülü verildi.

Kupa töreninde konuşan İlçe Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, 3 kategoride düzenlenen 2. Kaymakamlık Satranç Turnuvasına 11 yaş altı müsabakalarına 153, 15 yaş altı 88 ve büyükler kategorisinde de 112 yarışmacı olmak üzere toplam 353 yarışmacının katıldığını söyledi.

Geçen yıla oranla yarışmaya daha fazla katılımın olduğunu ifade eden Bilgin,

"Bu yarışmaya bu kadar fazla katılımın olması hedefe doğru emin adımlarla gittiğinizin bir göstergesidir. Satranç bizleri kötü alışkanlıklardan uzak tutuyor. Planlı hareket etmemizi sağlıyor, yapacağımız her hamlenin bir sonrasında rakibin yapacağı hamleyi kestirebilmeyi sağlıyor. Turnuvamıza katılan siz değerli kardeşlerime teşekkür ediyorum" dedi.

- ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Polatlı'da Düzenlenen Satranç Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement