Polis Akademisi Öğrencileri Didim'de Kampa Girdi - Son Dakika
Yerel

Polis Akademisi Öğrencileri Didim'de Kampa Girdi

Polis Akademisi Öğrencileri Didim\'de Kampa Girdi

Polis Akademisi Başkanlığında eğitim gören birinci sınıf öğrencisi 459 kişi Aydın'ın Didim ilçesinde kampa girdi.

15.08.2013 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Polis Akademisi Başkanlığında eğitim gören birinci sınıf öğrencisi 459 kişi Aydın'ın Didim ilçesinde kampa girdi. Öğrenciler kamp döneminin açılışı nedeniyle Atatürk anıtına çelenk bıraktı.

Polis Akademisi Başkanlığında eğitim gören 8'i bayan 459 öğrenci bir süre Didim'de kamp yapacak.

2013 Akademik Kamp döneminin açılışı nedeniyle Atatürk Anıtı önünde çelenk töreni düzenlendi. Törene; Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Didim İlçe Garnizon Komutanı Deniz Binbaşı Alper Köseoğlu, Akbük İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hasan Hüseyin Uçar, Akademi Başkanı Prof. Dr. Remzi Fındıklı, Akademi Başkan Yardımcısı İzzet Tuna, Polis Akademisi Güvenlik Bilimleri Fakültesi Öğrenci İşleri Şube Müdürü Mehmet Sarı, Didim İlçe Emniyet Müdürü Sinan Ergen ve Akademi Öğrencileri katıldı.

Tören, tören mangasının Akademi Başkanını selamı ile başladı. Selamlamanın ardından Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Remzi Fındıklı Atatürk anıtına çelenk bıraktı.

Çelenk sunumunun ardında saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu.

Marşın okunmasının ardından konuşma yapan Akademi Başkanı Prof. Dr. Remzi Fındıklı, insan hayatında geçim ve güvenin önemli yer edindiğini belirterek "Polis ve Jandarmanın görevi halka güven ortamını sağlayarak korkusuzca rahat içerisinde yaşamalarını sağlamaktır" dedi.

Polisliğin eğitim mesleği olduğunu belirten Fındıklı, Polis Akademisi öğrencilerinin akademik kampta güvenliğin her alanını tanımakla birlikte bedenen, zihnen ve fikren iyi yetişmeleri için teorik ve pratik ortamı görme imkanı bulduklarını söyledi.

Polis deyince eğitim, eğitim deyince Didim'in akla geldiğini belirten Fındıklı "Öğrencilerimiz burada teorik eğitimin yanı sıra, yüzme atış ve fiziksel kondisyon alanlarında eğitim görüyorlar. Ayrıca bu turistik ilçede deniz güvenliği ile ilgilide eğitim alıyorlar" dedi.

Tören konuşmanın ardından sona erdi.

11 Ağustos 2013 tarihinde başlayan Kampın 10 Eylül 2013 tarihinde sona ereceği öğrenildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Polis Akademisi Öğrencileri Didim'de Kampa Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement