Proje Hazırlanıyor, İhale Yakında - Son Dakika
Yerel

Proje Hazırlanıyor, İhale Yakında

Proje Hazırlanıyor, İhale Yakında

Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirmeyi planladığı üst geçit ve köprülü kavşaklar masaya yatırıldı.

11.08.2014 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirmeyi planladığı üst geçit ve köprülü kavşaklar masaya yatırıldı. Karayolları, Hastane Caddesi, İstasyon Caddesi ve Fuar kavşaklarını kapsayan köprülü kavşaklar için sunum yapıldı.

Osman Kavuncu ve Kocasinan Bulvarı'na yapılacak olan köprülü kavşaklar için Kalyon Trafik Şirketi tarafından yapılan sunuma Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin yanı sıra Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve Büyükşehir Belediyesi'nin üst düzey yöneticileri katıldı.

Toplantıda Kalyon Trafik Limited Şirketi'nden Cihat Kalyoncuoğlu ile Doç. Dr. Murat Ergün tarafından köprülü kavşaklarla ilgili detaylı bir sunum yapıldı. Sunumda, Karayolları Kavşağı'na yapılacak olan köprülü kavşak, İstasyon ve Hastane caddesi Kavşağı'nı birlikte çözecek olan proje ve Fuar Kavşağı'na yapılacak olan köprülü kavşağın nasıl olacağı yer aldı ve projelerle ilgili görüşler masaya yatırıldı.

Toplantıda, köprülü kavşaklarla ilgili projelerin kısa sürede sonuçlandırılarak ihale aşamasına gelineceği ifade edildi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Proje Hazırlanıyor, İhale Yakında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement