Psikolojik Mücadeleyi Sanat Eserlerine Yansıttı - Son Dakika
Yerel

Psikolojik Mücadeleyi Sanat Eserlerine Yansıttı

Psikolojik Mücadeleyi Sanat Eserlerine Yansıttı

Sanatçı Fatmagül Mutlu’nun, ‘Bilinçaltının dışa vurumu’ olarak nitelediği bipolar sergisi Konak Kültürevi’nde izlenime açıldı.

13.12.2016 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sanatçı Fatmagül Mutlu'nun, 'Bilinçaltının dışa vurumu' olarak nitelediği bipolar sergisi Konak Kültürevi'nde izlenime açıldı. İnsanın psikolojik mücadelesinin sanat ürününe yansıtıldığı sergi büyük ilgi görüyor.

Nilüfer Belediyesi Konak Kültürevi çok farklı bir sergiye ev sahipliği yapıyor. Fatmagül Mutlu'nun bipolar hastalığını konu alan sergisi Konak Kültürevi'nde sanatseverlerin izlenimine açıldı. Mutlu'nun karışık teknik kullandığı eserlerinin yer aldığı serginin açılışına Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de katıldı. Başkan Bzobey, Mutlu ile birlikte sergiyi gezerek eserler hakkında bilgi aldı.

İnsan mücadelesinin bir çok kökünden biri olan psikolojik mücadelenin, sanat ürünü olarak işlenmiş hali olan sergideki eserler Fatmagül Mutlu'nun 2 yıllık çalışmalarının ürünü. Sergi, 15 Aralık Cuma gününe kadar Konak Kültürevi'nde sanatseverlerin beğenisine sunulacak. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Psikolojik Mücadeleyi Sanat Eserlerine Yansıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement