Ptso'dan Pasinler Emniyetine Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Ptso'dan Pasinler Emniyetine Geçmiş Olsun Ziyareti

Ptso\'dan Pasinler Emniyetine Geçmiş Olsun Ziyareti

Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Ayrancı ve yönetim kurulu üyeleri Pasinler ilçe Emniyet Müdürlüğüne ziyarette bulundular.

12.12.2016 11:10

Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Ayrancı ve yönetim kurulu üyeleri Pasinler ilçe Emniyet Müdürlüğüne ziyarette bulundular.

Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu başkanı Hikmet Ayrancı ve yönetim kurulu üyeleri hafta sonu İstanbul'da meydana gelen patlamada 41 insanımızın ölümüne neden olan patlama sonrası İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek üzüntülerine ortak oldular.

Başkan Hikmet Ayrancı, "Yaşanan hadise bizleri son derece üzdü. İstedik ki bizlerde bu vatana canını seve seve verecek ve gözünü budak dan esirgemeyecek olan emniyet teşkilatımızın ilçemizdeki değerli temsilcilerini ziyaret edip, aynı üzüntüyü paylaşmaktır. Terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Bütün emniyet teşkilatı mensuplarımızın acısını paylaşıyor, saldırı sonrası şehit düşen kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum." dedi.

Pasinler İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Coşkun ise, Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu başkanı Hikmet Ayrancı ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretlerinden dolayı mutlu olduklarını, geçen yıl yaşanan Pasinler Emniyet Müdürlüğüne düzenlenen roketatarlı saldırı sonrası ve hafta sonu yaşanan üzücü terör saldırısından sonra Pasinler ilçe halkının emniyet teşkilatımızın yanında yer almasından dolayı kendilerine müteşekkir olduklarını, İstanbul'da yaşanan elim terör saldırısında şehit düşen meslektaşlarına ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet dilediğini belirtti.

Başkan Hikmet Ayrancı ve yönetim kurulu üyeleri ziyaretlerinin ardından İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Coşkun'a plaket takdim ettiler. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ptso'dan Pasinler Emniyetine Geçmiş Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement