PTT 1. Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve A.ş Kurulması - Son Dakika
Yerel

PTT 1. Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve A.ş Kurulması

PTT 1. Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve A.ş Kurulması

Kardemir Karabükspor Kulübü Yönetim Kurulu, PTT 1. Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve A.Ş kurulması için ayarlanan toplantıya, 4 kulüp dışında kimsenin katılmadığını bildirdi.

08.07.2015 19:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kardemir Karabükspor Kulübü Yönetim Kurulu,  PTT 1. Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve A.Ş kurulması için ayarlanan toplantıya, 4 kulüp dışında kimsenin katılmadığını bildirdi.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Elazığspor Kulübü Başkanı Selçuk Cengiz Öztürk'ün bütün PTT. 1. Lig takımlarını geçen hafta Ankara'da toplantı yapmaya davet ettiğini belirtildi.

Organize edilen iftar yemeğine Kardemir Karabükspor Kulübü adına katılımın sağlandığının vurgulandığı açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Toplantıya, Elazığspor, Balıkesirspor, Yeni Malatyaspor ve Kardemir Karabükspor dışında başka hiç bir kulüp başkanı veya temsilcisi katılmamıştır. Yemek sonunda, PTT 1. Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve A.Ş kurulması ve kulüplerimizin müşterek sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunulmuştur."

Bu sorunların görüşülmesi için Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'den randevu alınmasının kararlaştırıldığının ifade edildiği açıklamada şunlar aktarıldı:

"Randevu saatinden önce PTT 1. Lig kulübü başkanlarının katılımıyla toplantı yapılmasının, sorunların değerlendirilmesi, PTT 1. Lig Kulüpler Birliği ve A.Ş'nin kurulma kararının verilmesinin ve yapılacaksa 18 kulüp başkanının katılacağı toplantıda başkan ve yönetim seçiminin yapılmasının uygun olacağı görüşülmüştür. Elazığspor başkanının iftar davetinde kurulması düşünülen PTT 1. Lig Kulüpler Birliği Vakfı başkanlık seçimi de yapılmamıştır."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel PTT 1. Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve A.ş Kurulması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement