Ramazanın İlk Cuması Camiler Doldu Taştı - Son Dakika
Yerel

Ramazanın İlk Cuması Camiler Doldu Taştı

Ramazanın İlk Cuması Camiler Doldu Taştı

Muş’un Malazgirt ilçesinde Cuma namazı vaktinde Ramazan’ın manevi iklimini teneffüs etmek isteyen vatandaşlar, camileri doldurdu.

19.06.2015 15:26

Muş'un Malazgirt ilçesinde Cuma namazı vaktinde Ramazan'ın manevi iklimini teneffüs etmek isteyen vatandaşlar, camileri doldurdu.

Ramazan ayı olması nedeniyle Malazgirt'teki bütün camiler doldu taştı. Ramazan'ın manevi iklimini teneffüs etmek isteyen vatandaşlar, camilere adeta akın ederken, camilere sığmayan vatandaşların büyük bir kısmı cuma namazlarını avlularda kıldı. Ramazan ilk cuması olması nedeniyle Merkez Camii tadilatta olduğu için Büyük Camii başta olmak üzere ilçe genelindeki cami ve mescitlere akın ettiler. Malazgirt Büyük Camii Vaizi Abdullah İlhan, Cuma vaazında vatandaşlara kardeşlikten ve Ramazanı en güzel şekilde nasıl eda etmenin mesajlarını verdi. Büyük camii avlusunda çok sayıda dilenciyle karşılaşan vatandaşlar, Ramazan ayı içerisinde halkın dini duyguları daha çok olduğunu fırsat bilerek daha çok çoğaldıklarını belirtiler. Çarsı esnafı da Ramazan ayında çoğalan dilencilerden çok şikayetçi olduklarını dile getirdiler. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ramazanın İlk Cuması Camiler Doldu Taştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement