Rehber Öğretmenlere Madde Bağımlılığı ile Mücadele Semineri Verildi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Rehber Öğretmenlere Madde Bağımlılığı ile Mücadele Semineri Verildi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Rehber Öğretmenlere Madde Bağımlılığı ile Mücadele Semineri Verildi

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde yürütülmekte olan “Madde Bağımlılığı ile Mücadele Eğiti Projesi” kapsamında hazırlanan “Riskler ve Başetme Becerileri Okul Projesi”nin uygulanabilmesi için Korkuteli ve Elmalı ilçesindeki rehber öğretmenlere seminer verildi.

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde yürütülmekte olan "Madde Bağımlılığı ile Mücadele Eğiti Projesi" kapsamında hazırlanan "Riskler ve Başetme Becerileri Okul Projesi"nin uygulanabilmesi için Korkuteli ve Elmalı ilçesindeki rehber öğretmenlere seminer verildi.

Gebizli İmam Hatip Lisesi Psikolojik Danışman İlhan Gemalmaz ve Karatay Anadolu Lisesi Psikolojik Danışman Resul Bozdemir, Öğretmen evi toplantı salonunda Korkuteli ve Elmalı'da görev yapan rehber öğretmenlere "Riskler ve Başetme Becerileri Okul Projesi"nin uygulanabilirliğini anlattı.

Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Uğurlu'nun da katıldığı seminerde ilçelerin risk haritası da planlandı. - ANTALYA

Kaynak: İHA