Reklam Yönetmeni Erener, Şemdinli'de Okul Açtı - Son Dakika
Yerel

Reklam Yönetmeni Erener, Şemdinli'de Okul Açtı

Reklam yönetmeni Tolga Erener, 2010 yılında Şemdirli'de yaptırdığı okulun hem açılışını hem de karne dağıtım törenini gerçekleştirdi Erener."Terörü ya da savaşı sadece eğitim bitirir."

14.06.2013 21:09

- Reklam yönetmeni Tolga Erener, 2010 yılında Şemdirli'de yaptırdığı okulun hem açılışını hem de karne dağıtım törenini gerçekleştirdi

Erener: "Terörü ya da savaşı sadece eğitim bitirir. İnşallah herkes eşit, istediği gibi ve kendi dilinde eğitim görür"

Sanatçı Sertap Erener'in yeğeni olan reklam yönetmeni Tolga Erener, ilçeye yaklaşık 30 kilometre uzaklıktaki Beyyurdu köyünde, babası Dündar Erener adına 3 derslik, 1 kütüphane ve 1 öğretmen lojmanının bulunduğu ve 2010 yılında eğitime kazandırdığı okulun açılışına katıldı.

Öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Erener, ilçe görev yapan Emniyet Müdürü Aytekin Uyar'ın eşi Tuğba Uyar'ın girişimiyle okul yapmaya karar verdiğini, yoğun işleri nedeniyle eğitim vermeye başlayan okulun açılışına yeni katılabildiğini belirtti.

Erener, "Bu çocuklar okumazsa ülkenin geleceği cahil olur, cahil olunca bölgede neler olduğu belli. Çocuklar gelişsin, okusun ki sadece memlekete değil, dünyaya faydalı olsun. Terörü ya da savaşı sadece eğitim bitirir. İnşallah herkes eşit, istediği gibi ve kendi dilinde eğitim görür" diye konuştu.

Erener, her şeyi devletten beklemenin doğru olmadığını belirterek, okulun açılışında katkısı bulunanlara teşekkür etti.

Açılışa, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Arslan, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Açılışın ardından Erener, öğrencilere karnelerini verdi. - Hakkari

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Reklam Yönetmeni Erener, Şemdinli'de Okul Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement