Rektör Savaş'tan Romanya'daki Öğrencilerine Sürpriz Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Rektör Savaş'tan Romanya'daki Öğrencilerine Sürpriz Ziyaret

Rektör Savaş\'tan Romanya\'daki Öğrencilerine Sürpriz Ziyaret

Romanya Lucian Blaga Üniversitesi ile işbirliği ve stratejik ortaklık anlaşması için Bükreş’te bulunan Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, Lucian Blaga Üniversitesinde Erasmus+ programı ile eğitim gören Çankırı Karatekin üniversitesi öğrencileri Afife Işık ve Kuzu’yu ziyaret etti.

02.11.2015 15:39

Romanya Lucian Blaga Üniversitesi ile işbirliği ve stratejik ortaklık anlaşması için Bükreş'te bulunan Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, Lucian Blaga Üniversitesinde Erasmus+ programı ile eğitim gören Çankırı Karatekin üniversitesi öğrencileri Afife Işık ve Kuzu'yu ziyaret etti.

Rektör Savaş'ın ziyaretinden çok mutlu olan öğrenciler kendilerini ayrıcalıklı hissettiklerini ve Romanya'da olsalar bile üniversitelerinin en üst düzeyde kendilerine sahip çıkmasının çok güven verici olduğunu ifade ettiler.

Afife Işık ve Selda Kuzu diğer ülkelerden gelen arkadaşlarının kendilerini bu ziyaret nedeniyle kıskandıklarını ve gıpta ile baktıklarını söylediler.

Öğrenciler, "Bize bu imkanları sunan başta Rektörümüz Sayın prof. Dr. Ali İbrahim Savaş olmak üzere üniversitemize ve ailelerimize teşekkür ediyoruz. İnşallah çok iyi yetişmiş bir şekilde Türkiye'ye döneceğiz" dediler.

Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş Üniversitelerinin erasmus+ programı içerisinde 200 üniversite arasında ilk çeyrekte olduğunu vurgulayarak, "Biz bu programları çok önemsiyoruz ve öğrencilerimizin bu imkanlardan en yüksek şekilde yaralanması için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz, onların yurt dışı imkanları ile donanımlı bir şekilde yetişmeleri için gayret sarf ediyoruz" dedi.

Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş daha sonra öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. - ÇANKIRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rektör Savaş'tan Romanya'daki Öğrencilerine Sürpriz Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement