Renk Projesi Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Renk Projesi Çalışmaları

Renk Projesi Çalışmaları

Rize'de Eğitime Nitelik Kazandırma (RENK) Projesine katkı sağlayan ve TEOG sınavında başarı gösteren öğretmen ve okul yöneticileri Vali Ersin Yazıcı tarafından "Başarı Belgesi" ile ödüllendirildi.

21.01.2015 13:56

Rize'de Eğitime Nitelik Kazandırma (RENK) Projesine katkı sağlayan ve TEOG sınavında başarı gösteren öğretmen ve okul yöneticileri Vali Ersin Yazıcı tarafından "Başarı Belgesi" ile ödüllendirildi.

Rize Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, başarı belgelerinin dağıtımı için öğretmenevinde düzenlenen törene Vali Yazıcı'nın yanı sıra vali yardımcıları, kaymakamlar, il ve ilçe  milli eğitim müdürlüğü yöneticileri, okul idarecileri ile öğretmenlerin katıldığı ifade edildi.

Açıklamada, Vali Yazıcı'nın programda bir konuşma yaptığı vurgulanarak Yazıcı'nın şu ifadelerine yer verildi:

"Rize'de eğitim konusunda sürdürülen projeler, başarı çıtasının daha yukarılara çıkarılması adına önemli katkılar sağlamıştır. Bu eğitim öğretim döneminde 'Rize'de Eğitime Nitelik Kazandırma Projesi kapsamında uygulanan bir projemiz var. Projemize bütün Rize sahip çıktı ve desteklerini esirgemedi. Dönem içerisinde başarılı sonuçlarını almaya başladık. İnsanlar inandıktan sonra başaramayacağımız hiçbir iş yok. Eğitimcilerimizin gösterdiği gayreti görüyoruz. Hepimizin eğitime yüksek oranda destek vermesiyle eğitimde arzu edilen başarı yakalanacaktır."

Vali Yazıcı'nın projelerin devamlılığın sağlanmasına vurgu yaptığı belirtilerek, şöyle devam edildi:

"Eğitimde yarınlar bugünden daha güzel olacaktır. Eğitimde başarı için hepimize büyük görevler ve sorumluluklar düşüyor. Rize'mizde en öncelikli sorunumuz eğitimdir. Eğitim başarısının artırılması için üzerine görev düşen herkesin mesai gözetmeksizin yerine getirmesi gerekir. Özellikle bu sınavlarla ilgili çok arkadaşımız hafta sonunu, ders bitimini, tatil vakitlerini feda ederek bu işlere destek verdi. Bu başarı böyle oluştu ama bizim sadece düşündüğümüz sınav başarısı da değildir. Eğitimdeki kalitenin arttırılmasıdır. Eğitimde kaliteyi arttırdığımızda bütün başarılı sonuçları birlikte elde etmemiz mümkündür. 2015 yılı Rize açısından bütün sektörlerde olduğu gibi eğitim açısından da son derece başarılı bir yıl olacaktır."

Konuşmaların ardından öğretmen ve idarecilere başarı belgelerinin taktim edildiği kaydedildi. - Rize

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Renk Projesi Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement