Rize Belediyesi Ucuz Asfalt Üretimine Başladı - Son Dakika
Yerel

Rize Belediyesi Ucuz Asfalt Üretimine Başladı

Rize Belediyesi Ucuz Asfalt Üretimine Başladı

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, asfalt üretim şantiyelerinin doğalgaz ile ürütim yapmaya başladığını belirterek, "Fuel Oil ile üretim yapan tesisimiz çevre dostu doğalgaz dönüşümü ile hem üretim kapasitesini yükseltti hemde yüzde 43 oranında ekonomik asfalt üretimi gerçekleştirdik" dedi.

10.10.2013 11:03

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, asfalt üretim şantiyelerinin doğalgaz ile ürütim yapmaya başladığını belirterek, "Fuel-Oil ile üretim yapan tesisimiz çevre dostu doğalgaz dönüşümü ile hem üretim kapasitesini yükseltti hemde yüzde 43 oranında ekonomik asfalt üretimi gerçekleştirdik" dedi.

Bakırcı, Salarha yolundaki asfalt şantiyesi doğal gaz terminalini inceledi. Bakırcı, şantiye hakkında Fen işleri Müdürü Burhan Ketenci'den bilgi aldı. Bakırcı burada yaptığı açıklamada, bu yıl asfalt şantiyesini doğalgaz sistemine dönüştürdüklerini belirterek, "Şantiyemiz doğalgaz sayesinde daha verimli ve ekonomik çalışacak. Daha önce Fuel-Oil ile üretim yapan tesisimiz çevre dostu doğalgaz dönüşümü ile hem üretim kapasitesini yükseltti hemde yüzde 43 oranında ekonomik asfalt üretimi gerçekleştirdik" dedi.

Sezon boyunca 40 bin ton asfalt döktüklerini kaydeden Bakırcı, 41 mahallenin 34'ünde asfaltlama çalışması yaptıklarını ve havalar iyi gittiği sürece çalışmalara devam edeceklerini belirtti. - Rize

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Rize Belediyesi Ucuz Asfalt Üretimine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement