Rize'de Bakkallar Birliği 5. Şubesi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Rize'de Bakkallar Birliği 5. Şubesi Açıldı

Rize\'de Bakkallar Birliği 5. Şubesi Açıldı

Rize'de Bakkallar Birliği 5. şubesinin açılını yaptı.

12.10.2013 16:43

Rize'de Bakkallar Birliği 5. şubesinin açılını yaptı.

Tophane Mahallesi'ndeki şubenin açılış kurdelesini, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Şube Başkanı Mahmut Dabak ve Rize Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Mustafa Külünkoğlu birlikte kesti.

Açılışta konuşan Dabak, Rize'de yeni kurulan Bakkallar Birliği'nin 5. şubenin açılışını gerçekleştirdiklerini belirterek, "Rize'ye örnek olacak bir çalışmadır. Bakkallarımızı yeniden hayata kazandırmak zorundayız. Gelirlerimiz azalınca vatandaşlar da marketlerden soğumaya başladı. Harcama kültürünü etkileyen bir faktör oldu. Bu bakkallar bugün hayat bulursa, tüketicilerimiz de biraz daha parasını düşünürse bakkallar eskisi gibi olacaktır. Bakkallar yeniden mahallelerimize can katacaktır" dedi.

Külünkoğlu ise Rize'de bakkalların yaşatılmasını arzu ettiklerini ifade ederek, "Bakkallar en sıcak alışverişlerin yapıldığı yerlerdir. Bakkallar mahallenin buluşma noktası ve adresleridir" diye konuştu.

Bakkallar Birliği Müdürü Cemil Karaoğlu da bugün Bakkallar Birliği'nin 5. şubesinin açılışını gerçekleştirdiklerini belirterek, "Bakkallar büyük marketler karşısında zor günler yaşıyordu. Bakkalların yeniden yaşatılması ve ayakta kalabilmesi için birlik olmaya karar verdik" dedi. - Rize

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Rize'de Bakkallar Birliği 5. Şubesi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement