Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Hastaları Fidan Dikti - Son Dakika
Yerel

Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Hastaları Fidan Dikti

Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi görevlileri ve tedavi gören hastalar geçen yıl meydana gelen orman yangında zarar gören Sabuncubeli mevkisinde hatıra ormanı oluşturmak için fidan dikti.

19.02.2014 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi görevlileri ve tedavi gören hastalar, geçen yıl meydana gelen orman yangında zarar gören Sabuncubeli mevkisinde hatıra ormanı oluşturmak için fidan dikti.

Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi çalışanları ve hastaları, başhekim Ahmet Ayer'in koordinasyonunda, Sabuncubeli mevkisi Karakoca köyü Sarıkaya mahallesinde fidan dikti.

Başhekim Ayer, gazetecilere yaptığı açıklamada, orman varlığının artırılmasında katkı sağlamak, ağaç ve orman sevgisini aşılamak, fidan dikme alışkanlığını kazandırmak amacıyla Manisa Orman İşletme Müdürlüğü tarafından kurulacak hatıra ormanına hastane olarak katkıda bulunduklarını söyledi. Ağaçlandırma ve erozyon kontrolü çalışmalarının önemini vurgulayan Ayer, "Bu etkinlik, hastalarımızın tedavi sürecini sosyal hayattan kopmadan geçirerek toplumda yaşama becerilerini kazandırıyorG diye konuştu.

Orman İşletme Şefi Hakan Duman ise Manisa-İzmir yolu Sabuncubeli mevkinde Mayıs 2013'de çıkan yangında 395 hektarlık yeşil bitki zarar gördüğü hatırlatarak "Yanan bölgede ağaçlandırma çalışmaları tamamlandı. Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi çalışanları ve tedavi gören hastaları tarafından dikilen 350 Karaselvi fidanı ile hatıra ormanı oluşturuldu" diye konuştu.

Fidanı dikimine Manisa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Murat Türkyılmaz da katıldı. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Hastaları Fidan Dikti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement