Saadet Partisi Adayları Karaisalı'da Halkla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Saadet Partisi Adayları Karaisalı'da Halkla Buluştu

Saadet Partisi Adayları Karaisalı\'da Halkla Buluştu

“Kendine gel, Saadet’e gel” sloganı ile yola çıkan Milli Görüş temsilcisi Saadet Partisi, Karaisalı Meydanı’nda, milletvekili adayları ile seçmenleri buluşturdu.

04.05.2015 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Kendine gel, Saadet'e gel" sloganı ile yola çıkan Milli Görüş temsilcisi Saadet Partisi, Karaisalı Meydanı'nda, milletvekili adayları ile seçmenleri buluşturdu.

Saadet Partisi Adana Milletvekili Adayı İşadamı Hamza Çalışkan, Karaisalı Meydanı'nda yaptığı konuşmada, 11 ay süren ve merhum Necmettin Erbakan'ın da başbakanlık yaptığı 54. Hükümet döneminde; Erbakan'ın ülkenin sanayisinin gelişmesi ve kalkınması için icraatlar yaptığını, siyaseti gelecek seçimler için değil; gelecek nesiller için çalışmak olarak gördüğünü dile getirdi.

Erbakan'ın, Türkiye'nin kalkınması için çok önemli adımlar attığına vurgu yapan Çalışkan, şöyle devam etti:

"Bu adımların tamamı hem Türkiye, hem de Dünya İslam Birliği için çok önemliydi. 54. Hükümet döneminde havuz sistemi, denk bütçe, İslam ülkeleriyle iyi münasebetler, D8, ekonomik kalkınma, işçinin, emeklinin, memurun ve köylünün durumlarının iyileştirilmesi ve IMF'nin kapı dışarı edilmesi gibi önemli ve güzel işlere imza atılmıştı."

"SİYASETİ ALLAH RIZASI İÇİN YAPIYORDU"

Konuşmasına, "Erbakan, Milli Görüş hareketini kuran, bu hareketin ana prensiplerini belirleyen ve kavramlarını oluşturan liderdir" diyerek devam eden Hamza Çalışkan, "Erbakan, siyaseti iyiliği tesisi ve kötülüğün ortadan kaldırılması olarak görüyordu. Siyaseti, oy almak ve makam sahibi olmak için değil, Allah'ın rızasına ulaşmak için yapıyordu. Hocamız, hiç kimsenin sömürülmediği, hakkının gasp edilmediği, herkesin adil ve eşit bir şekilde yaşayacağı yeni ve adil bir dünya düzeni kurmak için çalışıyordu. O, bütün insanlık için adalet ve refah istiyordu" dedi.

Hamza Çalışkan konuşmasının sonunda, "Milli Görüş kadrolarıyla birlikte, dünyamızın kaynaklarından, yeraltı ve yerüstü zenginliklerinden bütün insanların adil bir şekilde faydalanması için var gücümüzle çalışacağımıza söz veriyoruz" ifadelerini kullandı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saadet Partisi Adayları Karaisalı'da Halkla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement