Safranbolu Belediye Başkanı Köse'den 'Şehrin Takımı'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Safranbolu Belediye Başkanı Köse'den 'Şehrin Takımı'na Ziyaret

Safranbolu Belediye Başkanı Köse\'den \'Şehrin Takımı\'na Ziyaret

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Safranbolu Spor Kulüp Başkanı Serdar Aydın ve Teknik Sorumlu Cihat Taşçı ile bir araya geldi.

06.12.2022 14:42  Güncelleme: 14:48

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Safranbolu Spor Kulüp Başkanı Serdar Aydın ve Teknik Sorumlu Cihat Taşçı ile bir araya geldi.

Ziyaret sonrası konuşan Başkan Köse, Kapalı Spor Salonu'nda yıl boyunca kurslar düzenlendiğini hatırlatarak, "Öncelikle katılımın yoğun olmasından dolayı çok mutluyuz. Bu vesile ile gençlerimize verdikleri değerden ötürü dolayı Safranbolu Spor yönetimine teşekkür ediyor, daha önce olduğu gibi her zaman yanlarında olacağımızı belirtmek istiyorum" dedi.

'Şehrin takımı' sloganıyla çıktıkları yolda verdikleri mücadeleleri anlatan Başkan Serdar Aydın ise "Her zaman desteklerini yanımızda hissettiğimiz değerli Başkanımıza kulüp faaliyetlerimiz ve sosyal projelerimiz hakkında bilgiler verdik. Belediyemizin ve Başkanımızın yanımızda olduğunu bilmek bizim için çok değerli. Kendilerine yakın ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Safranbolu Belediye Başkanı Köse'den 'Şehrin Takımı'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement