Safranbolu'da, "Siyasette Yüksek Topuklar Projesi" Konferansı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Safranbolu'da, "Siyasette Yüksek Topuklar Projesi" Konferansı Yapıldı

Safranbolu\'da, "Siyasette Yüksek Topuklar Projesi" Konferansı Yapıldı

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, belediye olarak "Siyasette Yüksek Topuklar Projesi" konferansına ev sahipliği yaptıklarını bildirdi.

03.09.2012 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, belediye olarak "Siyasette Yüksek Topuklar Projesi" konferansına ev sahipliği yaptıklarını bildirdi.

Aksoy, yaptığı açıklamada, Genç Gönüller Derneği'nce Safranbolu Öğretmenevi'nde, Avrupa Birliği Bakanlığı, İsveç ve Finlandiya Parlamentosu ile Tuzla Kaymakamlığı'nın desteğiyle 3 gün süren önemli bir konferansa ev sahipliği yaptıklarını söyledi.

Konferansta çok önemli yurt içinden ve dışından önemli konuşmacıların görüşlerini paylaştığını anlatan Aksoy, şöyle dedi:

"İlçemiz bu önemli organizasyona ev sahipliği yapmıştır. Çok önemli kişiler gençlere görüşlerini aktarmıştır. Bizde belediye olarak bu organizasyona ev sahipliği yaptık. Konuklarımızı ilçemize yakışır bir şekilde ağırladık. Bu projenin gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Konferansa katılanlar siyaset adına donanımlı ve hazır hale geldiler. Konferansa katılan gençlerin çoğunu gelecekte Türkiye siyasetinde ve yönetiminde rol alacaklar. Kadınların siyasette daha aktif rol almaları gerekli."

Muhabir: Ahmet Özler

Yayıncı: Zeki Gümüş - KARABÜK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Safranbolu'da, 'Siyasette Yüksek Topuklar Projesi' Konferansı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement