Sagiad'dan İlçe Protokolüne Teşekkür Plaketi - Son Dakika
Yerel

Sagiad'dan İlçe Protokolüne Teşekkür Plaketi

SAGİAD Başkanı İsa Cengiz ile dernek üyesi Alparslan Gül, Sarıkamış Kaymakamı ve Belediye Başkanı Özbilen'e teşekkür plaketi verdi.

07.02.2013 16:10  Güncelleme: 16:15

Sarıkamış Genç İş Adamları Derneği (SAGİAD) Başkanı İsa Cengiz ile dernek üyesi Alparslan Gül, Sarıkamış Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş ve Belediye Başkanı İlhan Özbilen'e teşekkür plaketi verdi.

Cengiz ve Gül, Sarıkamış Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş ve Belediye Başkanı İlhan Özbilen'i makamlarında ziyaret etti.

Ermiş, teşekkür kültürünün toplumun her kesimine yayılması gerektiğini belirterek, "Teşekkür insanı motive eder, doğru şeyler yaptığının kanıtıdır. Bunun için teşekkür kültürünü yaymamız gerekiyor" dedi.

Başkan Özbilen, eğitimli bir toplumun, ekonomisiyle, ticaretiyle her konuda geliştiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Üretim için eğitimli eleman gerekiyor bunun için de eğitime destek vermek hepimizin görevidir. Bir ülkenin kalkınması için eğitimli bireyler yetişmeli. Eğitime verilen her destek, geleceğe bir meşale yakmak gibidir. Eğitime elimizden geldiğince destek olmaya gayret edeceğiz. Samimi ziyaretiniz beni mutlu etti. Eğitime, öğretime ve çok kıymetli öğretmenlerimize, öğrencilerimize destek olmaya devam edeceğiz. Böyle hizmetler bizim asli vazifemiz arasındadır."

Ziyaretlerden sonra Ermiş ve Özbilen'e Sarıkamış Şehitlerini Anma programında ve ilçenin tanıtılması, gelişmesinde gösterdikleri gayretler ile eğitim faaliyetlerine verdikleri desteklerden dolayı dernek adına plaket takdim edildi.

Muhabir: Hüseyin Demirci/ Zehra Melek Çat

Yayıncı: Zekeriya Kaya - KARS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sagiad'dan İlçe Protokolüne Teşekkür Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement