Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, AK Parti Seçim Bürosu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, AK Parti Seçim Bürosu Ziyaret Etti

Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, AK Parti Seçim Bürosu Ziyaret Etti

Bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Kars’a gelen Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, AK Parti Seçim Bürosu’nu ziyaret ederek, 30 Mart seçimlerinde Belediye Başkan Adayı olan Nevzat Bozkuş’a destek istedi.

02.03.2014 10:23

Bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Kars'a gelen Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, AK Parti Seçim Bürosu'nu ziyaret ederek, 30 Mart seçimlerinde Belediye Başkan Adayı olan Nevzat Bozkuş'a destek istedi.

Birilerinin fabrika ayarlarının bozulduğunu ifade eden Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, 30 Mart seçimlerinde fabrika ayarları bozulanlara reset atacaklarını söyledi.

Kafkas, " Van'da deprem oldu. Bir yıl içerisinde Van'ı yeniden yaptık. Ben böyle bir devlet istiyorum. Benin başım belaya girdiği zaman, benim başıma bela olacak değil, benim derdime derman olacak devlet istiyorum. Birilerinin fabrika ayarlarını bozdular. Bu millet tarih boyunca çok güzel ayarlar yapmıştır. 30 Mart'a kaldı burada bir ay. Bir ay sonra birilerinin bozulan fabrika ayarlarını geriye getirmek sizin elinizdedir" dedi.

AK Parti Seçim Bürosu'nu ziyaret eden Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas ile birlikte seçim bürosuna AK Parti geçmiş dönem milletvekilleri Zeki Karabayır, Mahmut Esat Güven, Dr. Selahattin Beyribey, İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan, parti yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Burada kalabalık tarafından karşılanan Kafkas, 30 Mart seçimlerinin önemine değindi. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, AK Parti Seçim Bürosu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement