Sağlıklı Yaşamın Sırları İzmir Fuarı'nda Sergileniyor - Son Dakika
Yerel

Sağlıklı Yaşamın Sırları İzmir Fuarı'nda Sergileniyor

Sağlıklı Yaşamın Sırları İzmir Fuarı\'nda Sergileniyor

Sağlıklı yaşamın sırları; sadece organik sertifikalı ürünlerin sergilendiği, kozmetikten gıdaya kadar geniş bir ürün yelpazesi olan EKOLOJİ İZMİR Fuarı ile zeytin ve zeytinyağında ürün çeşitliliğini ve kalitesini sergileyen OLIVTECH Fuarı’nda sergileniyor.

11.04.2014 10:59

Sağlıklı yaşamın sırları; sadece organik sertifikalı ürünlerin sergilendiği, kozmetikten gıdaya kadar geniş bir ürün yelpazesi olan EKOLOJİ İZMİR Fuarı ile zeytin ve zeytinyağında ürün çeşitliliğini ve kalitesini sergileyen OLIVTECH Fuarı'nda sergileniyor.

Hiçbir katkı maddesi olmayan %100 naturel zeytinyağlı şifalı sabunlar, ahşap bambudan yapılmış tamamen doğal ve sağlıklı mutfak gereçleri, antibiyotik ve sentetik kimyasal katkı maddelerinin kullanılmadığı, açık alanlara sahip doğayla uyumlu çiftliklerde yetişen tavuklar, organik yumurtalar, insan sağlığına elverişli ağır metaller içermeyen su bazlı boyaların kullanıldığı ahşap kayın ağacından yapılmış oyuncaklar, organik kayısı ve pekmez döneri, kuru bakliyat, baharat çeşitleri meyve ve sebzeler, bal, süt ürünleri, ketçap, çikolata, tekstil ve kozmetik ürünleri gibi tamamen organik ürünler ile zeytin çeşitleri, zeytinyağı ve teknolojileri EKOLOJİ İZMİR & OLIVTECH fuarlarında ziyaretçilerini bekliyor.

İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs "İleriki nesillerin sağlıklı yetişmesi için organik giyimden, organik gıda ve kozmetiğe kadar önem verilmesi gerekiyor. Bu konuda hep beraber üzerimize düşeni yapmak zorundayız. Ülkemizde organik ürünlere talep giderek artıyor. Bu ilginin doğru yönlendirilmesi konusunda fuarlar kilit noktada yer alıyor. İhracatta kendini kanıtlayan ve iç pazarda da büyüme kaydeden organik sektörüne yönelik düzenlediğimiz EKOLOJİ İZMİR Fuarı'na sektörün ilgisinin gelecek yıllarda da artarak devam edeceğini düşünüyoruz.

Bölgemizin özgün tarımsal ürünlerinin yurtdışına açılmasında önemli bir görev üstlenmesini dilediğimiz OLIVTECH'in, yakın zamanda kentimizin fuarcılık vizyonunda önemli bir yere sahip olacağına inanıyoruz" dedi.

EKOLOJİ İZMİR, İzmir Uluslararası Fuar Alanı 3 no'lu holde, 4 bin metrekarelik alanda, 22 ilden 102 firmanın katılımıyla organize ediliyor. OLIVTECH, İzmir Uluslararası Fuar Alanı 2 no'lu holde, 7 bin 200 metrekarelik alanda, 9 ilden 184 firmanın katılımıyla düzenleniyor. 13 Nisan 2014 Pazar günü sona erecek fuarlar, hem profesyonellere hem de son tüketiciye açık olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş. (İZFAŞ) tarafından gerçekleştiriliyor. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sağlıklı Yaşamın Sırları İzmir Fuarı'nda Sergileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement