Şahinbey Belediye Futbol Takımı Sahadan 3-1 Galip Ayrıldı - Son Dakika
Yerel

Şahinbey Belediye Futbol Takımı Sahadan 3-1 Galip Ayrıldı

Şahinbey Belediye Futbol Takımı Sahadan 3-1 Galip Ayrıldı

Türkiye Futbol Federasyonu BAL Ligi 3. Grup’ta mücadele eden Şahinbey Belediye Gençlik Spor Futbol Takımı, kendi evinde ağırladığı Türkoğlu Belediye Spor’u 3-1 yenerek puanı 26’ya çıkarttı.

03.03.2014 11:26

Türkiye Futbol Federasyonu BAL Ligi 3. Grup'ta mücadele eden Şahinbey Belediye Gençlik Spor Futbol Takımı, kendi evinde ağırladığı Türkoğlu Belediye Spor'u 3-1 yenerek puanı 26'ya çıkarttı.

Gazikent Semt Sahası'nda oynanan maçı Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş, Kulüp Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda taraftarlar izledi. Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü, Türkoğlu Belediye Spor ile karşılaştı. Çekişmeli geçen maçta ilk yarı 0-0 bitti. İkinci yarıda baskın bir oyun sergileyen Şahinbey Belediye Gençlik Spor Futbol Takımı, 46'ncı dakikada Türkoğlu Belediye Spor'dan Samet Gürsoy'un golü ile 0-1 yenik durumu düştü. Şahinbey futbol takımı 62'nci dakikada Engin Çam'ın golü ile durumu 1-1 yaptı. Şahinbey Futbol Takımı, 72'nci dakikada Hüseyin Bükcüğü ve 87'nci dakikada penaltıdan Murat Kılıç'ın penaltıdan attı golleri ile kendi evinde Türkoğlu Belediye spor'u 3-1 yenerek, sahadan galip ayrıldı.

Maç sonrası bir açıklama yapan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş, iyi oynadıklarını ve kazandıklarını belirtti. Kulüp Başkanı Mehmet Demirbaş, "Çok iyi başladığımız karşılaşmadan 3 puan aldık. Rakibimizin gücünü biliyorduk. Onlarında puana ihtiyacı vardı. Onların üzerimize geleceğini düşündük. Öylede oldu. Ama özellikle ilk devrede bulduğumuz pozisyonlardan yararlanamadık" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey Belediye Futbol Takımı Sahadan 3-1 Galip Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement