Şahinbey'de Spor Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Şahinbey'de Spor Etkinliği

Aralarında Gaziantep'teki koordinatör Vali Dalmaz'ın da bulunduğu çok sayıda kamu görevlisi ile vatandaşlar sabah sporu yaptı.

20.12.2014 11:54

Şahinbey ilçesinde, aralarında koordinatör Vali Veysel Dalmaz'ın da bulunduğu çok sayıda kamu görevlisi ile vatandaşlar sağlıklı spor yürüyüşünde bir araya geldi.

Şahinbey ilçesine bağlı Deredüzü köyünden başlayan spor yürüyüşüne, Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Adnan Arslan, İlçe Emniyet Müdürü Nihat Akyol, TEİAŞ Bölge Müdürü Abdullah İnanç, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Aytek, Anadolu Ajansı ve çok sayıda kamu görevlisi ile vatandaşlar katıldı.

Sarıt köyünde son bulan 7 kilometrelik yürüyüş sırasında köylerde yaşayan vatandaşların yoğun ilgisi dikkat çekti. Yürüyüş sonrası Sarıt köyünde köylülerin hazırladığı kahvaltı programına katılan protokol üyeleri vatandaşların sorunlarını dinledi ve onlarla uzun bir süre sohbet etti.

Köydeki vatandaşlara hitap eden Kaymakam Aydın, hafta sonlarında şehirdeki yoğun iş temposundan kısa süreli de olsa koparak bu tür sportif etkinliklere katıldıklarını, sportif faaliyetler sırasında köylerde var olabilecek sorunları bizzat yerinde görerek çözümü konusunda fikirler geliştirerek çözmeye gayret ettiklerini kaydetti.

Vatandaşların mutlu ve huzurlu yaşamaları için gece gündüz sahada çalışmalar yaptıklarını ifade eden Aydın, "Allah'a şükür şehirde ne varsa artık köylerimizde de o hizmetler büyük ölçüde gelmiş durumda. Elbette eksiklikler var, bu eksiklikleri de tamamlamaya çalışıyoruz, Tüm vatandaşlarımıza eşit ve kaliteli hizmet götürmenin gayreti içerisindeyiz" diye konuştu.

Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu da ilçe merkezi ve köylerdeki vatandaşların sorunlarının büyük ölçüde çözdüklerini, devam eden yatırımları tamamlamaya çalışırken, yeni yatırımların da projelerini hazırlamanın gayreti içerisinde olduklarını belirterek, Şahinbeylileri mutlu edebilmek adına gece gündüz demeden azim ve inançla çalışmaya devam ettiklerini sözlerine ekledi. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şahinbey'de Spor Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement