Sakarya Bilim, Teknoloji Eğitim ve Kariyer Günleri (Sabitek) Başladı - Son Dakika
Yerel

Sakarya Bilim, Teknoloji Eğitim ve Kariyer Günleri (Sabitek) Başladı

Sakarya Bilim, Teknoloji Eğitim ve Kariyer Günleri (Sabitek) Başladı

Bu yıl 5.'si düzenlen Sakarya Bilim, Teknoloji Eğitim ve Kariyer Günleri (SABİTEK) Serdivan Sosyete Pazarı'nda başladı.

22.05.2012 18:14

Bu yıl 5.'si düzenlen Sakarya Bilim, Teknoloji Eğitim ve Kariyer Günleri (SABİTEK) Serdivan Sosyete Pazarı'nda başladı. Sakarya Valiliği, Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya Üniversitesi, Serdivan Belediyesi ve Müstakil Sanayi ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD)'ın işbirliği ile düzenlenen fuara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 160 stadın olduğu fuar 3 gün daha Serdivan'daki Sosyete Pazarı'nda olacak.

Fuar'a Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fevzi Kılıç, Serdivan Kaymakamı Fahri Keser, Adapazarı Kaymakamı Akın Yılmaz, Arifiye Kaymakamı Birol Kurubal, SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Soytürk, İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, MÜSİAD Şube Başkanı Halit İnci, Toyota Türkiye Otomotiv Sanayi Genel Müdür ve CEO'su Orhan Özer, Toyota Kurumsal Strateji Planlama Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Belgin, İl Sağlık Müdürü Murat Alemdar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Fuar öncesi Mina Özdoğancı Anaokulu öğrencileri protokol üyelerine çiçek vererek "hoş geldiniz" dediler.

Fuar, Sakarya Valisi Mustafa Büyük'ün konuşmasıyla başladı. Vali Büyük Konuşması'nda şunları belirtti: "Eğitim sisteminde yaşanan değişiklikler sonrası önümüzdeki yıl çok daha çaba göstermemiz lazım. Hayırsever iş adamlarımızdan bu konuyla ilgili destek vermelerini istiyorum. Her türlü imkan sunulmuş, önümüze verilmiş durumda. Katılımcılara bütün iş adamlarımıza bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum."

Vali Büyük'ün konuşmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı ise, "Böyle fuarların devamının gelmesini görmek gerçekten güzel bir şey. Tek temennim böyle etkinliklerin daha nice yıllar devam etmesidir" dedi.

Konuşmaların ardından yarışmalarda derece alan öğrencilere hediyeleri verildi.

Programın devamında Vali Mustafa Büyük'ün önderliğinde Fuar açılışı yapıldı. Açılış sonrası protokol üyeleri öğrencilerin hazırladıkları projeleri yakında incelediler. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sakarya Bilim, Teknoloji Eğitim ve Kariyer Günleri (Sabitek) Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement