Sakarya'da Genç Kızın Karting Sırasında Ölümü - Son Dakika
Yerel

Sakarya'da Genç Kızın Karting Sırasında Ölümü

Sakarya\'da Genç Kızın Karting Sırasında Ölümü

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Genç TEMA Topluluğu üyesi öğrenciler, kaşkolunun karting aracının aksına dolanması sonucu hayatını kaybeden 24 yaşındaki üniversite öğrencisi Tuğba Erdoğan anısına meyve fidanı dikti.

13.03.2013 16:21

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Genç TEMA Topluluğu üyesi öğrenciler, kaşkolunun karting aracının aksına dolanması sonucu hayatını kaybeden 24 yaşındaki üniversite öğrencisi Tuğba Erdoğan anısına meyve fidanı dikti.

Topluluk üyesi öğrenciler, SAÜ Kültür ve Kongre Merkezi'nin arkasındaki 1,5 dönümlük araziye Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas ve öğretim üyelerinin katılımıyla 50 meyve fidanı dikti.

Prof. Dr. Elmas, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrencilerini elim bir kazada kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Elmas, Erdoğan anısına organizasyon düzenleyen öğrencilere teşekkür ederek,

"Biz de öğrencimizin anısını yaşatmak için gereken farklı adımları atarız. Ailesine ve öğrenci arkadaşlara sabır diliyorum. Rahmetle anıyorum. İnşallah bu fidanlarla adını yaşatırız" dedi.

Erdoğan'ın sınıf arkadaşı, Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü 4. sınıf öğrencisi Levent Alptekin ise Genç TEMA Topluluğu'nun girişimiyle hayatını kaybeden arkadaşları anısına fidan dikmek için toplandıklarını belirterek, Erdoğan'ın hayat dolu olduğunu kaydetti.

-Genç TEMA Topluluğu başkanıydı-

Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü 2. sınıf öğrencisi Tuğba Yavuz da Erdoğan'ın üyesi oldukları topluluğun başkanı olduğunu ve kendisiyle bu şekilde tanıştığını bildirdi.

Yavuz, Erdoğan'ın anısını yaşatmak için toplandıklarını ve fidan diktiklerini kaydederek, "Hepimiz kalabalık bir şekilde organizasyona katıldık, çok mutluyum. Bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Tuğba çok tatlı, iyi niyetli, mükemmel bir insandı. Onunla birçok faaliyete katıldım. Onu unutmadık, unutmayacağız" şeklinde konuştu.

Şeker Mahalle'deki bir alışveriş merkezinin bahçesinde 7 Şubat'ta meydana gelen olayda karting aracına binen Erdoğan, arkadaşlarıyla yarıştığı sırada kaşkolunun aracın aksına dolanması nedeniyle başının kopması sonucu hayatını kaybetmişti.

Muhabir: Çağrı Turgut - Enes Duran

Yayıncı: Kemal Kaymak - SAKARYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sakarya'da Genç Kızın Karting Sırasında Ölümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement