"Sakarya'da İkinci Üniversitenin TİGEM Arazisine Yapılmasını İstiyoruz" - Son Dakika
Yerel

"Sakarya'da İkinci Üniversitenin TİGEM Arazisine Yapılmasını İstiyoruz"

Karasu İlçesine Bağlı Darıçayırı Beldesi Belediye Başkanı Ahmet Başaran, Sakarya'da Kurulması Planlanan İkinci Üniversitenin Tigem Arazisine Yapılmasını İstediklerini Belirtti.

25.03.2011 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karasu ilçesine bağlı Darıçayırı Beldesi Belediye Başkanı Ahmet Başaran, Sakarya'da kurulması planlanan ikinci üniversitenin TİGEM arazisine yapılmasını istediklerini belirtti.

Yuvalıdere Belediye Başkanı Adnan Keskin, Kurudere Belediye Başkanı Mehmet Alemdar, Limandere Belediye Başkanı Hüdaverdi Ağun, Muhtarlar Derneği Başkanı Hamza Uğur ve muhtarlar Darıçayırı Belediyesinde düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Toplantıyla ilgili gazetecilere bilgi veren Başaran, toplantıda 1960 yılında belde halkından alınan TİGEM arazisi konusunun görüşüldüğünü belirterek,

"Kuruluş amacı hayvancılık ve tarımın geliştirilmesi olan TİGEM maalesef son yıllarda miladını doldurmuş ve işletmenin sürekli zarar etmesine neden olmuştur. Son yıllarda iki kez yapılan ihalenin iptal edilmesi bizim için kaçınılmaz bir fırsat olmuştur. Sakarya'da kurulması planlanan ikinci üniversitenin TİGEM arazisine yapılmasını istiyoruz" diye konuştu.

- SAKARYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Sakarya'da İkinci Üniversitenin TİGEM Arazisine Yapılmasını İstiyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement