Sakarya Emniyet Müdürlüğündeki yasa dışı dinleme iddiasına ilişkin soruşturma kapsamında eski istihbarat şube müdürü, bir komiser ve polis memuru açığa alındı.
Alınan bilgiye göre, 17 Aralık operasyonunun ardından valiliğin talebi üzerine yaklaşık bir ay önce polis başmüfettişleri, yasa dışı dinleme iddiasına ilişkin İl Emniyet Müdürlüğünde inceleme başlattı.
İnceleme kapsamında 23 Aralık'ta başka bir birimde görevlendirilen eski İstihbarat Şube Müdürü Murat Akça, valiliğin onayıyla açığa alındı.
Açığa alınanlar arasında bir komiser ve polis memurunun da bulunduğu, soruşturmanın devam ettiği öğrenildi. - Sakarya
Son Dakika › Yerel › Sakarya Emniyet Müdürlüğündeki Yasa Dışı Dinleme İddiaları - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?