Salihli'de Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Salihli'de Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

Salihli\'de Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

AK Parti Salihli İlçe Teşkilatı Genel Sekreteri Ali Bilgin, Poyraz ve Gökeyüp Kasabası mevkiinde devam eden yol yapım çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

20.08.2013 17:55

AK Parti Salihli İlçe Teşkilatı Genel Sekreteri Ali Bilgin, Poyraz ve Gökeyüp Kasabası mevkiinde devam eden yol yapım çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Bilgin "Yıllardır yapılamayan ve bozuk satıhlı olan Poyraz - Gökeyüp kasabası Sarısu Mahallesi arasındaki yolun yapımına başlandı. Yol yapımının ihalesini yaklaşık 400 bin liralık ciddi bir rakamla Behim İnşaat kazandı. Alt yapı dolgu malzemesi Kula'dan getirtilerek yapılan yol 10 gün gibi kısa bir sürede tamamlandı. Asfalt atımına ise en kısa sürede start vereceğiz. Burada emeği geçen başta Vekilimiz Muzaffer Yurttaş, İlçe Başkanımız Hüsnü Tuğrul, İl Genel Meclis Üyelerimiz Cİhan Sarı Abdurrahman Yağcı'ya sonsuz teşekkürlerimizi sunarız." dedi.

Genel Sekreter Ali Bilgin, "Yol çalışmalarımız sadece Gökeyüp ile sınırlı değil. Hacı Hıdır Bostanlı Mahallesi ve ovalardaki bazı köylerimizde de yol yapım çalışmaları devam etmektedir. Bu yolların toplam bedeli 750 BİN lirayı bulmuştur. Ayrıca Balcıoğlu Mahallesinin yıllardır çözülemeyen taş sorununu da İlçe Başkanımız ve İl Genel Meclis Üyelerimizin desteği ile çözerek 2.500 metrelik taşı Balcıoğlu Mahallesine döşedik. 2.000 metre daha taş döşemesi devam ediyor" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Salihli'de Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement