Salihli Kaymakamı, Niğde Valiliğine Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

Salihli Kaymakamı, Niğde Valiliğine Uğurlandı

Salihli Kaymakamı, Niğde Valiliğine Uğurlandı

Valiler Kararnamesi ile Niğde Valisi olan Manisa’nın Salihli ilçesi Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, kaymakamlık binası önünde düzenlenen törenle Niğde’ye uğurlandı.

15.06.2016 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Valiler Kararnamesi ile Niğde Valisi olan Manisa'nın Salihli ilçesi Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, kaymakamlık binası önünde düzenlenen törenle Niğde'ye uğurlandı.

Salihli Kaymakam Vekili Ahmetli Kaymakamı Necmi Akman, Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin, Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Garnizon Komutanı Binbaşı Yavuz Yavuz, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşcı, oda, dernek ve kooperatif başkanları, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri ve kaymakamlık çalışanları katıldığı uğurlama töreninde konuşan Niğde'nin yeni Valisi Ertan Peynircioğlu, "Salihli'den mutluluk ve huzur içerisinde ayrılıyorum. Çünkü burada büyük dostluklar kurduk. Niğde'de artık bir kapınız her zaman var. Hakkınızı helal edin" dedi.

Vali Ertan Peynircioğlu eşi Gülay Peynircioğlu ile birlikte, uğurlamaya gelenlerle tek tek tokalaşarak vedalaştı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Salihli Kaymakamı, Niğde Valiliğine Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement