Salihlili Demir Yumruklar Madalyaya Doymuyor - Son Dakika
Yerel

Salihlili Demir Yumruklar Madalyaya Doymuyor

Salihlili Demir Yumruklar Madalyaya Doymuyor

Salihli Demir Yumruklar Fight Club sporcuları Amatör Spor Kulüpleri haftasında düzenlenen Muay Thai Turnuvası’nda 9 birincilik, 7 ikincilik ve 4’de üçüncülük elde ederek, toplamda 20 madalya elde etti.

20.10.2016 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Salihli Demir Yumruklar Fight Club sporcuları Amatör Spor Kulüpleri haftasında düzenlenen Muay Thai Turnuvası'nda 9 birincilik, 7 ikincilik ve 4'de üçüncülük elde ederek, toplamda 20 madalya elde etti.

Onur Güler yönetimindeki Manisa'nın Salihli ilçesindeki Demir Yumruklar Fight Club sporcuları madalyaya doymuyor. Manisa'da düzenlenen İller arası Şehit Ömer Halisdemir Muay Thai Zafer Kupası ve Muay Thai İzmir İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Ege Muay Thai Kupası'ndandan madalyalarla dönen Demir Yumruklar bu kez yine Manisa'dan madalyalarla döndü. Güler yönetimindeki Demir yumruklar, Manisa'da düzenlenen Amatör Spor Kulüpleri haftasında düzenlenen Muay Thai Turnuvası'na 20 sporcu ile katıldı. Salihlili sporcular Manisa'da 9 birincilik, 7 ikincilik ve 4'de üçüncülük elde ederek, toplamda 20 madalya elde etti.

Manisa'daki Muay Thai Turnuvası'ndan madalya ile dönen sporcular, antrenörleri Onur Güler ile birlikte Salihli Şehit Ahmet Özsoy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Yazka ve müdür yardımcıları Miktat Akyüz ve Talip Çakır'a ziyaret etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Salihlili Demir Yumruklar Madalyaya Doymuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement