Şampiyon Ciritçilerden Başkan Sekmen'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Şampiyon Ciritçilerden Başkan Sekmen'e Ziyaret

Şampiyon Ciritçilerden Başkan Sekmen\'e Ziyaret

Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Alpaslan Ceylan, Ankara 75. Yıl Hipodromu’nda düzenlenen yarışlarda şampiyon olan Erzurum ekibi ile Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i makamında ziyaret etti.

31.10.2016 17:41

Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Alpaslan Ceylan, Ankara 75. Yıl Hipodromu'nda düzenlenen yarışlarda şampiyon olan Erzurum ekibi ile Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i makamında ziyaret etti.

Atlı Cirit Türkiye Şampiyonası'nda birincilik kupasını kaldıran Akıncılar Atlı Cirit Takımı ile aynı şampiyonada üçüncü olan Şengel Atlı Spor Kulübü oyuncularının da bulunduğu ziyarette Başkan Sekmen, şampiyonları kutladı.

Federasyon Başkanı Prof. Dr. Ceylan'a binicilik sporlarının gelişmesi için Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı çalışmaları anlatan Başkan Sekmen, "Şehrimizde spora dair her konuda çalışmalar yapıyoruz. Şehrimizde, gerek kış sporlarında gerekse yaz sporlarında başarılara imza atacak sporcularımıza destek veriyoruz. Bu bağlamda ata sporumuz olan atlı ciritin de bizde ayrı bir yeri var. Gerek yem desteği gerekse diğer konularda ihtiyaçların temininde de kulüplerimize elimizden gelen yardım ve desteği sağlıyoruz. Bu güzel sporda Erzurum olarak hamdolsun çok güzel bir yerdeyiz. Hemen her şampiyonada kentimizden giden takımlar derecelerle dönüyor. Gelecek nesillerin ata sporumuzu unutmamaları için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz" diye konuştu.

Başkan Sekmen, ziyaretin sonunda şampiyon takımların kupalarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şampiyon Ciritçilerden Başkan Sekmen'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement