Samsun'da cezaevinden 5 günlük izne çıkan hükümlü, yaklaşık 4 yıl önce meydana gelen, 1 kişinin tabancayla öldürülmesi ve 1 kişinin de yaralanmasıyla ilgili olayda kullanılan silahları kendisinin sakladığını itiraf etti
Edinilen bilgiye göre, Bafra ilçesi Yarı Açık Cezaevi'nde hükümlü olan ve 5 gün izne ayrılan Yusuf Ş. (26), Samsun Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne gelerek, yaklaşık 4 yıl önce Hastanebaşı Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Mustafa T'nin öldürülmesi ve Kerem A'nın yaralanmasıyla ilgi olayda kullanılan 2 adet tabancanın kendisi tarafından Atakum ilçesi Oyumca köyü ormanlık alanına gömerek sakladığını bildirdi.
Bunun üzerine ekipler söz konusu yere gitti. Burada yapılan kazıda, 1 adet 9 milimetre çapında tabanca ve 2 adet şarjör bulundu, diğer silah ise aramalara rağmen bulunamadı.
Mustafa T'nin gözaltına alındığı olaya ilişkin soruşturma sürdürülüyor.
Muhabir: Ercan Dilaver
Yayıncı: Orhan Topal - SAMSUN
Son Dakika › Yerel › Samsun'daki 'Adam Öldürme ve Yaralama' İddiası - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.