Samsunspor'dan Havzaspor'a Destek Sözü - Son Dakika
Yerel

Samsunspor'dan Havzaspor'a Destek Sözü

Samsunspor\'dan Havzaspor\'a Destek Sözü

Havza Belediye Başkanı İkiz'i ziyaret eden Samsunspor Başkan Yardımcısı Bank, Havzaspor futbol takımı için destek sözü verdi.

15.02.2013 15:49

Havza Kaymakamı Yunus Kalaycı'yı ve Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i ziyaret eden Samsunspor Başkan Yardımcısı Mehmet Bank, Havzaspor futbol takımı için destek sözü verdi.

Samsunspor Başkan Yardımcısı Mehmet Bank ve beraberindekiler, Havza Kaymakamı Yunus Kalaycı ve Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ile görüştü.

Bank ziyaretlerde, birlik ve beraberlik içinde Samsunspor'u daha ileriye taşıyacaklarını söyledi.

Samsunspor'un Havzaspor futbol takımına her konuda destek vermeye hazır olduğunu belirten Bank, "Buradan söz veriyorum, Havzaspor'umuza teknik ekipman ve futbolcu desteğinde bulunacağız. Havzaspor gibi takımların üst liglerde mücadelesi bizlerin de altyapısının güçlenmesi demek" dedi.

Kaymakam Kalaycı ise ziyaretlerinden ötürü heyete teşekkür ederek, "İlimizi en iyi şekilde temsil eden Samsunspor'a desteğimiz devam edecektir" diye konuştu.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz de Havza Belediyesi olarak spora ve sporculara ayrı bir önem gösterdiklerini belirterek Samsunspor'a başarı diledi.

Muhabir: Özgür Uyaroğlu/ Fatma Kalay

Yayıncı: Orhan Topal - SAMSUN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Samsunspor'dan Havzaspor'a Destek Sözü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement