Samsunspor Kulübü Başkanı Yılmaz Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Samsunspor Kulübü Başkanı Yılmaz Açıklaması

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor Kulübü'nün Başkanı Kazım Gürol Yılmaz, "Gençlerbirliği maçından galip ayrılarak ligin ikinci devresine iyi başlamak istiyoruz" dedi.

03.01.2012 13:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor Kulübü'nün Başkanı Kazım Gürol Yılmaz, "Gençlerbirliği maçından galip ayrılarak ligin ikinci devresine iyi başlamak istiyoruz" dedi.

Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iyi hazırlandıkları Gençlerbirliği maçında puan alma hedefinde olduklarını söyledi.

Devre arasını iyi değerlendirdiklerini ifade eden Yılmaz, "Spor Toto Lig'in ikinci devresinin ilk maçını yarın Gençlerbirliği ile deplasmanda oynayacağız. Rakibimizden puan alma hedefindeyiz. Gençlerbirliği maçından galip ayrılarak ligin ikinci devresine iyi başlamak istiyoruz. Bu konuda teknik heyetimize ve oyuncularımıza sonuna kadar güveniyoruz. Oyuncularımız devre arası tatilini iyi değerlendirdi. İnşallah sezonun ilk maçında olduğu gibi deplasmanda rakibimiz karşısında galibiyete ulaşırız" dedi.

Samsunspor Kulübü olarak devre arası transfer dönemini en verimli şekilde sürdürmeye devam ettiklerini vurgulayan Yılmaz, "Spor Toto Süper Lig'in ikinci devresinde takımımızın daha başarılı bir mücadele ortaya koyması için transfer çalışmalarına devam ediyoruz. Transfer çalışmalarımız kapsamında Gaziantepspor'dan takımımıza dahil ettiğimiz Murat Ceylan dışında üç oyuncuyla daha prensipte anlaştık. Ancak bu üç oyuncu ile resmi sözleşme imzalamadığımız için hem bu oyuncuların, hem de kulübümüzün zarar görmemesi adına isimlerini vermenin uygun olmayacağını düşünüyoruz" diye konuştu.

- SAMSUN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Samsunspor Kulübü Başkanı Yılmaz Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement