Sanayicilerden Vali Küçük'e Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Sanayicilerden Vali Küçük'e Veda Yemeği

Sanayicilerden Vali Küçük\'e Veda Yemeği

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi Mütevelli heyeti, Şanlıurfa’dan ayrılacak olan Vali İzzettin Küçük’e veda yemeği düzenledi.

14.06.2016 12:14

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi Mütevelli heyeti, Şanlıurfa'dan ayrılacak olan Vali İzzettin Küçük'e veda yemeği düzenledi.

Düzenlenen veda yemeğine, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük ve Şanlıurfa OSB Mütevelli Heyeti Başkanvekili İbrahim İletmiş, OSB Bölge Müdürü Oktay Yaşar, Evren Sanayi Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Arslan, Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri ve sanayiciler katıldı.

Veda yemeğinde konuşma yapan Şanlıurfa Valisi İzzetin Küçük, OSB'de gerçekleştirilen hizmetler konusunda sanayicilere bilgi paylaşımında bulundu. Ülkedeki en cazip sanayi bölgesinin Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi olduğunu ifade eden Küçük, "Pek çok şehirde bazı şeyler oluyor ama iş gücü olmuyor. Bu ilin yaş ortalaması 19.3 Türkiye'nin en genç nüfusu yani iş gücünde de bir sorun yok. Bütün bunlara değer katan şey bu şehirde huzur var. Türkiye'de ilk şaha kalkacak, ilk ve en büyük hamle yapacak şehir Şanlıurfa organize olacaktır" dedi.

Şanlıurfa OSB Mütevelli Heyeti Başkanvekili İbrahim İletmiş ise sanayiciler adına yaptığı konuşma da hem sevinçli, hem üzüntülü olduklarını dile getirdi. İletmiş, sevinçlerini Vali İzzettin Küçük'ün daha büyük bir sanayi şehrine gitmesi, üzüntülerinin ise Şanlıurfa Sanayisinin gelişmesinde çok önemli katkıları bulunan Vali İzzettin Küçük'ten ayrılmak olduğunu ifade etti.

Veda yemeği, İbrahim İletmiş'in Vali Küçük'e OSB Bölge Müdürlüğü adına fincan takımı hediye etmesi ve toplu fotoğraf çekilmesinin ardından sona erdi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sanayicilerden Vali Küçük'e Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement