Sandıklı'da Geçici Personel Sınav Sonuçları Açıklandı - Son Dakika
Yerel

Sandıklı'da Geçici Personel Sınav Sonuçları Açıklandı

Sandıklı\'da Geçici Personel Sınav Sonuçları Açıklandı

AFYONKARAHİSAR (İHA) – Afyonkarahisar İl Özel İdaresi'nin Sandıklı ilçesindeki Köylere Hizmet Götürme Birliği'ne sınavla 5 geçici personel alındı.

17.06.2013 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AFYONKARAHİSAR (İHA) – Afyonkarahisar İl Özel İdaresi'nin Sandıklı ilçesindeki Köylere Hizmet Götürme Birliği'ne sınavla 5 geçici personel alındı.

Cuma günü yapılan sınav sonuçları bugün açıklandı. 30 Kişinin başvuru yaptığı sınav İl Özel İdaresi tarafından oluşturulan komisyonca yapıldı. Yama işçiliği sınavında adaylara el arabası ile mucur taşıması yaptırılıp bozuk yolların yaması yaptırıldı.Sınavda en hızlı el arabasını kullanan ve yama yapan işçiler geçici işçi olmaya hak kazandı. Sınav sonucuna göre yama işçisi olarak Abdullah Yeğin ve Kadir Ülkü, kazıcı yükleyici şoförlüğüne Ali Özdemir ve kamyon şoförlüğüne ise Gökhan ve Feyzullah Özdağ alındı. Bu arada greyder operatörlüğüne başvuran olmadığı öğrenildi.

Konu hakkında bilgi veren Sandıklı Kaymakamı Ali Candan "Komisyon huzurunda yapılan sınav sonrası geçici personeller alındı. Daha önceden alınan personelden bazıları başvuru yapmadı. Şu anda greyder operatörü bulamadık" dedi.

ÖNCEKİ İŞE ALIMLARA VALİ BALKANLIOĞLU EL KOYMUŞTU

Hocalar İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Kaya'ın, ilan ve duyuruya çıkılmadan eleman alındığı iddiasını değerlendiren ve İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel ile görüşen Vali İrfan Balkanlıoğlu, Sandıklı Kaymakamı Ali Candan'ı arayarak göreve başlayan personelin işten el çektirilmesi talimatını vermişti. Bunun üzerine Sandıklı Kaymakamlığı'nca yapılan duyuru sonrası, Afyonkarahisar'dan gelen sınav komisyonu huzurunda teorik sınav yapılmıştı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sandıklı'da Geçici Personel Sınav Sonuçları Açıklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement