Şanlıurfa Piazza'da "Kadın" Temalı Fotoğraf Sergisi - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa Piazza'da "Kadın" Temalı Fotoğraf Sergisi

Şanlıurfa Piazza\'da "Kadın" Temalı Fotoğraf Sergisi

Şanlıurfa Piazza alışveriş merkezinde, ‘havadan sudan kadın’ konulu fotoğraf sergisi açıldı.

11.03.2014 12:54

Şanlıurfa Piazza alışveriş merkezinde, 'havadan sudan kadın' konulu fotoğraf sergisi açıldı.

Dünyanın modasını, tatlarını ve eğlencesini halkın ayağına getiren Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde, her özel gün olduğu gibi Kadınlar Günü de coşkuyla kutlandı.

Hesaplı alışverişin yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklerle de kent yaşamını renklendiren Şanlıurfa Piazza'da Özel Çağlayan Ömer Türkmen ilk ve ortaokulu öğrencileri tarafından birbirinden renkli ve keyifli etkinlikler gerçekleştirildi. Piazza'nın etkinlik alanında sahneye çıkan öğrenciler önce halk oyunları gösterisi sundu. Daha sonra keman, gitar ve şiir dinletisi sunan öğrenciler, AVM ziyaretçilerinin yanı sıra kendilerini yalnız bırakmayan velilerine de şölen tadında bir gün yaşattılar. Etkinliğe katılan ziyaretçiler, öğrencilerin kendi el emekleri ile ortaya koydukları resimlerden oluşan sergiyi de gezdi. Öğrenciler, daha sonra, geleneksel bir el sanatı olan ve rengarenk boyaların suyla dansının ardından üzerine özel bir kağıt kapatılmasıyla birbirinden güzel eserlerin ortaya çıkmasını sağlayan ebru sanatındaki yeteneklerini de uygulamalı olarak gösterdi.

FOTOĞRAF SERGİSİ

Şanlıurfa Fotoğraf Sanatçıları Derneği (ŞUFSAD) üyelerinin objektiflerinden çekilmiş olan ve kadınlar gününe özel olarak seçilen fotoğraflardan oluşan "Havva'dan Su'dan Kadın" konulu karma fotoğraf sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Serginin açılış kurdelesini ŞUFSAD Başkanı Bünyamin Çadırcı ve Piazza'da görevli bir kadın işçi ile diğer davetliler kesti. Kurdele kesiminin ardından Şanlıurfa Piazza AVM Yönetimi, ŞUFSAD Başkanı Bünyamin Çadırcı'ya katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi. Dernek üyesi 22 fotoğrafçı tarafından çekilen, fotoğraflar, yoğun ilgi gördü. Kentin antik dokusuna da vurgu yapılan birbirinden değerli fotoğrafların yer aldığı sergi, 15 Mart'a kadar gezilebilecek. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa Piazza'da 'Kadın' Temalı Fotoğraf Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement