Şanlıurfaspor'da Altınordu Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfaspor'da Altınordu Maçı Hazırlıkları

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, deplasmanda yapacağı Altınordu maçının hazırlıklarını sürdürdü.

09.12.2015 10:57

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, deplasmanda yapacağı Altınordu maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Sarı-yeşilli ekip, teknik direktör Tugay Kerimoğlu yönetiminde GAP Vadisi Tesisleri'nde yaklaşık 1,5 saat çalıştı.

Koşuyla başlayan antrenmanda futbolcular, kondisyon çalışması ve taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı.

Bu arada Kerimoğlu'nun davetlisi olarak kentte gelen pop müzik sanatçısı Berkay da eşofman giyerek takımla düz koşu yaptı.

Şanlıurfaspor, 13 Aralık Pazar günü deplasmanda Altınordu'yla oynayacağı maçın hazırlıklarını yarın yapacağı çift idmanla sürdürecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfaspor'da Altınordu Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement