Şanlıurfaspor'da Hedef 3 Puan - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfaspor'da Hedef 3 Puan

Şanlıurfaspor\'da Hedef 3 Puan

PTT 1. Ligin 29. Hafta mücadelesinde GAP Arena'da Gaziantep B.B.Spor ile karşılaşacak olan Şanlıurfaspor, 3 puanı hedefliyor.

07.03.2014 12:09

Teknik Direktör Hüseyin Dağ nezaretinde GAP Vadisi Şanlıurfaspor tesislerinde hazırlıklarını sürdüren sarı yeşilli ekipte tüm planlar galibiyet üzerine kuruluyor.

Boluspor maçı sonrası bir günlük izne ayrılan Şanlıurfasporlu futbolcular, Gaziantep B.B.Spor maçı hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Bugün yapılan antrenmanda futbolcular genellikle gol vuruşları üzerinde çalışma yaptıkları gözlenirken, orta saha ve forvet oynayan futbolcuların isabetli şutları kalecileri zorladı.

Yaklaşık 2 saat süren antrenmana sakatlığı düzelen Banahene'de katılırken, sakatlığı devam eden Şenol Akın ve Nahir Oyal katılmadı.

Düz koşu ile başlayan antrenman, iki grup halinde top kapmaca ve yarı alanda çift kale maç ile devam etti. Antrenmanın sonunda Kaleci Fevzi ve Oğuz'un koruduğu kaleye şut çeken futbolcuların isabetli şutları teknik heyeti sevindirdi. Antrenman açma germe hareketleri ile son buldu.
"Seri yakalamak istiyoruz"

DAĞ: ÜST SIRALARA DOĞRU TIRMANMAK İSTİYORUZ
Hafta sonu Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile çok zorlu bir maça çıkacaklarını ifade eden Teknik Direktör Hüseyin Dağ, "İki takım içinde çok zorlu bir maç olacak, biz her maç gibi yine kazanmak için sahaya çıkacağız. Futbolcularımızın moralleri yerinde. İnşallah Adana Demirspor maçında alınan galibiyet gibi kendi evimizde galibiyet alarak seri yakalamak istiyoruz. Taraftarlarımızda stadı doldurarak takımlarına destek versinler. Çok zorlu haftalara girdiğimizin herkes farkında olmalı bundan sonra hata kabul edilmeyecek maçlar oynayacağız. Amacımız artık Şanlıurfaspor'u üst sıralara taşımaktır. Bunu da hep berabere gerçekleştireceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu.

Banahene'nin sakatlığı ile ilgili olarak ise Futbolcunun sakatlıktan yeni çıktığını ve topla antrenmanlara başladığını belirten Dağ, belki Gaziantep karşısında olmasa bile önümüzdeki hafta ilk 18'e girebileceğini kaydetti.

ONUR AKBAY'IN CEZASI BİTTİ
Fethiyespor karşılaşmasından direk Kırmızı kart gören ve TFF PFDK tarafından 3 maç ile cezalandırılan Onur Akbay'ın cezası bitti. Denizlispor, Adana Demirspor ve Boluspor karşılaşmalarında forma giyemeyen Onur, bu hafta oynanacak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında Teknik Direktör Hüseyin Dağ'ın görev vermesi halinde oynayabilecek.
Ayrıca, Şanlıurfaspor'da uzun zamandır sakatlığı devam eden Banahene top ile antrenmanlara başlarken, Nahir Oyal'ın düz koşulara başladığı Şenol Akın'ın ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

HAKEM DENİZ ATEŞ BİTNEL
9 Mart 2014 Pazar günü saat 19:00'da oynanacak olan Şanlıurfaspor- Gaziantepspor karşılaşmasını Deniz Ateş Bitnel yönetecek. Bitnel'in yardımcılıklarını Mehmet Kısal ve Kerem Aksoy yapacak. Bu karşılaşmada dördüncü hakem olarak Caner Ak görev yapacak.

Öte yandan daha önce saat 16:30'da başlayacağı açıklanan Şanlıurfaspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşması TFF tarafından saat 19:00 oynanacağı açıklandı.

PTT 1. Ligde bu hafta 29. Hafta karşılaşmaları oynanırken, maçlarda görev yapacak hakemlerde açıklandı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Şanlıurfaspor'da Hedef 3 Puan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement