Sarıgöl Akut Birimi'nden Belediye Başkanı Karcı'ya Teşekkür Belgesi - Son Dakika
Yerel

Sarıgöl Akut Birimi'nden Belediye Başkanı Karcı'ya Teşekkür Belgesi

Sarıgöl Akut Birimi\'nden Belediye Başkanı Karcı\'ya Teşekkür Belgesi

Sarıgöl AKUT Birimi, hizmetlerinden ve katkılarından dolayı Sarıgöl Belediye Başkanı Ömer Karcı’yı makamında ziyaret ederek teşekkür belgesi verdi.

26.03.2014 19:24

Sarıgöl AKUT Birimi, hizmetlerinden ve katkılarından dolayı Sarıgöl Belediye Başkanı Ömer Karcı'yı makamında ziyaret ederek teşekkür belgesi verdi.

Düzenlenen törende bir konuşma yapan Sarıgöl AKUT Birimi Lideri Mehmet Zeybek "Sarıgöl'de AKUT'un kurulmasında emeği geçen Belediye Başkanımız Ömer Karcı, ilçede AKUT kurulması için İstanbul'a kadar giderek AKUT Başkanımızla görüşerek, kurulması konusunda tam destek sözü vermesiyle ilçemizde AKUT'un kurulmasını sağladı. Her zaman destek çıktı. Bundan kendilerini teşekkür ediyoruz" diyerek belgesini verdi.

Sarıgöl Belediye Başkanı Ömer Karcı'da yaptığı konuşmasında, "AKUT ilçemizde kurulduğundan bu yana birçok arama, kurtarma çalışmalarına katıldı. Biz belediye olarak AKUT'un bu yaptığını yapamazdık. Benden sonra da gelecek olan arkadaşım aynı desteği göstereceğinden memnunum. Çalışmalarınızda başarılar dilerim" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıgöl Akut Birimi'nden Belediye Başkanı Karcı'ya Teşekkür Belgesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement