Sarıkamış Belediyespor Başkanından Milletvekili Uçum'a Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Sarıkamış Belediyespor Başkanından Milletvekili Uçum'a Teşekkür

Sarıkamış Belediyespor Kulüp Başkanı Harun Hayali, Sarıkamış İlçe Stadı’ndaki soyunma odalarının yapımı için acil ödenek çıkartılmasına yardımcı olan AK Parti Kars Milletvekili Mehmet Uçum ve ilgililere teşekkür etti.

07.08.2015 15:18

Sarıkamış Belediye spor Kulüp Başkanı Harun Hayali, Sarıkamış İlçe Stadı'ndaki soyunma odalarının yapımı için acil ödenek çıkartılmasına yardımcı olan AK Parti Kars Milletvekili Mehmet Uçum ve ilgililere teşekkür etti.

Hayali, Kulüp binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden Sarıkamış Belediyespor'un Kars'ı temsil ettiğini, bu anlamda takıma her kesimden destek beklediklerini belirtti.

Sarıkamış Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü'ne ait spor salonunun yıkılmasının ardından takım olarak sıkıntı yaşadıklarını ifade eden Hayali, "Maçları kendi sahamızda oynayabilmemiz için ilçe stadında acilen soyunma odalarının olması gerekir. Çünkü bu ay içinde (BAL) de görevli heyet sahada incelemelerde bulunacak" dedi.

Harun Hayali, "Kulübümüzün sorunlarına duyarlılık gösteren ve hemen harekete geçerek Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan 320 bin lira ödenek çıkarılmasını sağlayan başta AK Parti Kars Milletvekili Mehmet Uçum'a bizim sıkıntılarımızın giderilmesinde köprü oluşturan danışmanları Nuray Başaran ile Yakup Özbilen'e ve Gençlik ve Spor Bakanlığı yetkililerine çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu destek ve katkılarla Sarıkamış Belediyespor hak ettiği yere gelecektir" dedi. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıkamış Belediyespor Başkanından Milletvekili Uçum'a Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement